Aise_35 ikibebekbirkedi Hangi il ve hastane acaba benimde gittiğim hastane pandemi hastanesi olmuş arayış içindeyim
Hatcefatma Aslında herkes yazarsa bilgileniriz ben esenler medipole gidiyorum ama şimdilik normal seyrediyor
icenes Hatcefatma bende o hastaneye gidiyorum arayıp bilgi aldım pandemi degilmiş orası mega medipol pandemi olarak geçiyormuş
Mervemm Nuriiiiii koskoca cin de 9 gebe bulasiyor bizde hemen bin vakada bir gebeyemi bulaşacak allah askina korkutmayin kendinizi.
Marinedeniz Mervemm orasi cin burasi turkiye.. cinde hastaligin onune bile gectiler biz burda hastalik vaka anlaminda patlama yasiyoruz bilmiyorum farkinda misiniz vaka sayisindaki artisi gormuyor musunuz ? Dha doru duzgun yasak bile koymadilar
cnscns Mervemm çinde hamile 140-150 vaka vardı bi iki hafta önce, bunlardan çoğu hafif geçirmiş, 8-9 kişi ağır geçirmiş, birinin durumu kritikti ama son verileri bilmiyorum ya da italya ve diğer ülkelerde durum ne bilmiyorum
Merryy Gaziosmanpaşa Avrasya hastaneside pandemi olmuş hastanenin 8. Katını korona için ayırmışlar kadın doğumla hiç bir bağlantısı yok dediler bugün hastaneyle görüştüm