Mervemm Sevdiss_17 en cok allah var bu duruma üzülüyorum ben.😔😔 namazlarda hep dua ediyorum ki kurtulsun ülkem
Ozgelin Burcs işler büyümeden karışmadan bi an önce gidin herseyinizi halledin..hastalık çoğalır hastahaneler yer kalmaz bu sefer hiç gidemezsinz falan allah korusun ki gidişat pek hayırlı değil…ayrıca şuan hastaneler çok sakin bu fırsatı kaçırmayın..
Aysunakin Bende çalışıyorum maalesef izin vermediler rapor al dediler alıcam ama ne kadar idare edicek hiç bilmiyorum 😕
Pelinim55 Aysunakin Ben izin istemedim onlardan bekledim onlar da sesini çıkarmıyorlar daha kese kalp atışını duymadık ama şu 1 hafta geçsin başımın çaresine bakıcam
Olich @adm @NaimeYilmaz Antalya Memorial ile ilgili postumu göremiyorum. Neden kaldırıldı sorabilir miyim?
Elifege Yami hangi hastane ? Bende liv e gittim geçen hafta ama öyle bi uygulama yoktu ama sakindi hastane🙄 böyle uygulamalar yapılıyorsa çok güzel 😊
sedaaammc Elifege Merhaba, 27 haftalığım Medical Park Hastanesi, Merve Cavıldak doktorum🤗 siz kaç haftalıksınız hangi doktora gidiyorsunuz