198723 ezoterik Allah var gam yok ama bende çok endişeliyim korkuyorum Elazığdayım depremi yaşadım şimdi de virüs stresi Rabbim hepimizi ülkemizi korusun
ezoterik Kubrakoseayar gerçekten düşündükçe ürküyorum umarım düzelir bu durumlar🙏yapilabilecek çok da bisey yok ama psikolojik olarak çok zor😢
Mervemm ezoterik resmen benim düşüncelerim yazmışsın canim kendim icin gram endisem yok ama bu dünyada benim yavrum nsl yasayacak diye düşünüyorm zaman gittikçe iğrenç bi zaman oluyor.
Damlapilatin 198723 ben almıyorum arkadaşlar su sabun bize yeter gerisini allah korusun. Dezenfektan 20 tl di 40 olmuş kolonyanin yüzüne bakmazdik 10 tl bile anca ederi var rafta olmuş 30 tl. Yazık yemin sanki parayi mezara götürçekler şikayet edin 173 lü gibi bi numara var arayın söyleyin
198723 Damlapilatin evde her türlü yapar dikkat ederiz de mecbur bi yere çıkınca çantada kalsın diye almış ama yazık ya vallahi eyy insanoğlu
Minnos-annesi Çalışıyoruz hergün onlarca insanla muhatap oluyoruz korkuyorum bende okullar tatil oldu keşke hamilelere de bişey yapsalar🙄
Alisk Bende toplu taşıma kullanmak zorundayım işe gidip gelirken ,aksi gibi korunmak için maske taktığımda da insanlarımızın garip bakışlarıyla karşılaşıyorum.Biz kendi canımızı koruyalım derken birde insanların saçma bakışlarıyla karşılaşıyoruz
YunisinAnnesi Bsrlmnemr evet bencede,havalarda cok guzel. Ben cikiyorum yoksa wiwerim bu havada cikmasam
Meleks32 Seferdeniz1 bende çalışan bir anne adayıyım ve ben daha 6 haftalık hamileyim bir de grip oldum ne yapcam bilemiyorum :(
YunisinAnnesi Meleks32 bende hastalanicakdim doktorum bana c vitamini onerdi amma awisini. Sende istersen doktoruna daniw
Alisk YunisinAnnesi yani bende şal falan bağlıyorum çeşitli yollar bulmaya çalışıyorum hayır iyice sinir bozucu hale gelmeye başladı olay
Meleks32 YunisinAnnesi 3 gün oldu bugün gitmedim 8 hafta gidim diyordum belki 3 gün işe gitmem pazartesi ye kadar