Ozlemzeynep Kızlar merhaba bu ay kimyasal gebelik yaşadım ve kanamam oldu kanamam dün lekeyle tam anlamıyla bitti ovulasyon testine başlıcam ve yanında hayıt otu aldım onu kullanıcam teste ne zaman başlamalıyım acaba ?
Sevdiss_17 Ozlemzeynep bugunden itibaren basla kcanim ben bittigi gun basliyodum bide kimysal oldgunu nerden biliyosun ki
Fulyag Ozlemzeynep Adet döngünüze göre belirleyin benim mesela 30 günde 1 oluyor ben 13. Günde başlıyordum daha erkense döngünüz 10. Günde başlayabilirsiniz
Ozlemzeynep Sevdiss_17 pozitifti değerim düşmeye başladığı için doktor öyle demişti canım dün bitti bugün başlayayım o zaman
Sevdiss_17 Ozlemzeynep anladim canim ben basla 1 2 saat once siviyi kes oglen 11 ile 3 arasi kesin sonuc alinir diyo ama ben hep 11 de yada 12 de yaptim insallah gebe kalirsin kimyasaldan sonra kolay hamile kaliniyor ksuura bakma ama birsey sormak istiyorum degerin kacti adetin gectimi
Ozlemzeynep Sevdiss_17 geçmemişti 8.2ydi sonra 2 gün sonra 5 e düştü. Hayırlısıyla inşallah sağlıcakla kalırım 🙏🏻 Öyle yaparım başlarım teşekkür ederim Bilgi için 😊
Ozlemzeynep Fulyag 31 günde bir oluyo genel de ama bi ara bozuldu döngü şimdi iyi ama bakalım bugün ya da yarın başlamayı düşünüyorum 😊