Merbe61 Gulcan_89 bende kan ılacı yanı demır troıd kullanıyorum dıgerleını doktor gereksiz goruyorum vıtamınlerı yedıklerınden al demısyı ama magnezyum belki sıze lazımdır benim daha kramplarım yok
Gulcan_89 Merbe61 her vitamini yediklerimizden tam alamıyoruz ama ? Magnezyumu kramp İçin değilde nöroloji doktoru migrenim için önerdi. Kadın doğumcumda başlayabilirsin dediği için öyle başladım
Merbe61 Gulcan_89 ılaclardan almak banada mantıklı gelmiyor tabıkı doktorlar daha ıyı bılır ondan yana bır suphem yok ama Allah'tan gonlume ve aklıma gore Bir doktor ıle bırlıkte calısıyorum ilaclara çok karşıı o yuzden sadece kan ılacı troıd hapım var yeterli vıtamınlerım de gayet olması gereken deger de...Sız kullanabılırsınız zararı yok demısyı doktor bana bosuna kımyasal sadece bana gore
Tomris_umay Gulcan_89 bende de hem epilepsi hem migren var, magnezyum gerçekten iyi geliyor, gebelik öncesinde bi 6 ay kadar önce başladım ben 👍🏻 Migren nöbeti hiç geçirmedim mesela 32+3 teyim, hamilelik öncesi ayda 1, magnezyum öncesi ayda 2-3 oluyordu.
Gamzedngdn Gulcan_89 ben bir sürü kullanıyorum iki gündür vajinal enfeksiyon olmuşum Vinalac (multi vitamin) Marincap (omega) maltofer (kan ilacı) d vitamini 😟enfeksiyon için lacto gyn ( flora düzenleyici) ornisid antibiyotik infex antibiyotik zalian fitil ve vajinal krem 🥴😅
_defnee Gulcan_89 Evet bende kullanıyorum hatta daha başka ilaçlarda var benim. Doğumdan sonra da kullanacaksın dedi doktor
Gamzedngdn Gulcan_89 evet teşekkür ederim enfeksiyon geçer inşallah hemen bebiş için endişeleniyorum ama içmek zorundayım antibiyotikleri doktor yoksa erken doğumu tetikler dedi ☺️
SedaveSusam Tomris_umay magnezyum mucize gibi bişey değil mi ya😂 bende oturamıyodum yatamıyodum eğilemiyodum kendime geldim😂
Gulcan_89 Tomris_umay ya ben migrenden çok çekiyorum😞 nöroloji doktoru gon blokajı diye bi yöntem varmış 4 seans onu yaptı. Biraz azalı ataklarım ama hafif hafif devam ediyor. Hamilelik zaten yorucu bide migren kötü yaptı gerçekten
SedaveSusam Gulcan_89 tiroid herkes kullanmıyor belliki senin kullanman gerek ki eğer değerlerin yükseliyosa kullanmalısın demir ilacını doktorum 40ın çıkana kadar kullancaksın sorma bile dedi magnezyum - d vitamini doğuma kadar devam magnezyum ilacım olmasa ayakta duramam galiba ki aslında bunların bir çoğu ilaç değil takviye edici gıda ben multivitamin kullanmıyorum sadece
Gulcan_89 SedaveSusam evet canım tiroid yüksekti öyle başlandı. Vitaminden zarar gelmez diye düşünüyorum bende 😊
Tomris_umay Gulcan_89 migren nöbetleri felaket, 2 günümü yiyor çeken bilir gerçekten 😔 allah yardımcınız olsun inşallah hafifler ve mümkünse geçer yani... magnezyum bende işe yaradı dilerim sizde de yarar 🙏🏻
Gulcan_89 Gamzedngdn enfeksiyon İçin aksef antibiyotik kullanmıştım bende. Geçti çok şükür. Seninkide geçer umarım