Nurayyystn Dlktpl inşallah sende benim gibi güzel sonuçlar alırsın sağ salim kucağımıza almak ta nasip olsun 🤲
Dlktpl Nurayyystn ıns cnm bebege cok ıhtıyacım var cok zor seyler yasadım artık mtlu olma ıstıyorum yuzum gulsun cok agladım 2018 mayıstan berı
Nurayyystn Dlktpl vardır en doğru en hayırlı zamanı onu bekliyordur canım en kısa zaman en hayırlı zaman olsun inşallah ararlarsa yaz buraya da
Nurayyystn Dlktpl döllenme oldu dedikleri gün kalitesini de söylemişlerdi bana canım belli olur heralde Senin de
Yakamoz__gul Dlktpl bizim 5 sperm çıktı 4 embriyo oluştu. Kesinlikle olur 🙏 embriyolog çok önemli ama
Dlktpl Yakamoz__gul anladm cnm 6sıda devam edıyomus ıkıncı gun bugun cok sukur 1.kalıte sanırım sordum soyledıler
Yakamoz__gul Dlktpl %60 hareketli demek zaten 7-8 milyon canlı ve dollenebilir sperm demek. Bizim hareketsiz sperm den bile dollendi.
Yaman meliccccc ben ilk basladigimda tup bebege yasak dedi doktorum 2 tane koymak yas geregi yasakmis en sonuncuda 2 tane koydu ama biri tuttu
meliccccc Yaman benm bu 2. tup bebegim canm ilkinde doktor banada yasak dedi ilk oldugu icin ama bunda 2 tane koydu doktorum 2.de iki tanede konulabiliyo dedi🥰haftaya sonucu ogrencemm bendee insallah minniklerim benmledir🥰🤰🤰👼👼
Yaman meliccccc anladim cnm 2.de banada koydu 2 tane ama yasak dedi genede sansin yukselsin diye koyuyorum dedi ama tabi onlarda tutmamisti 🙂 her doktorun farkli demekki
Dlktpl Yakamoz__gul ıns kuuzum bıtaneyı kucagıma alayımda allahın ıznıyle onlarda gobuse gırmeyı beklesınler ıkıtaneyı ıkıncı ucuncu denemedemı koyuyolar acaba
Yakamoz__gul Dlktpl 35 yaş sınırı var. 35 in altına tek embriyo üstüne çift koyulabiliyor. Ama onun dışında iki embriyo koymak için başka şartlar varmı bilmiyorum. Ozel durumlarla ilgili şartlarda olabilir belki