duygulutas Kızlar selam 10 haftalık hamileyim d vitaminim 5 çıktı. Normalde en düştüğü 30. Doktorum mecbur ilaç verdi ama normalde 12. haftadan önce D vitamini vermiyorlar yaşayan var mı? İlaç kullanan?
purplemoon duygulutas benimde 12 falandı ilaç olarak almayın doğal olanlardan için şuan benim 25e yükselmiş . Araştırıp bakın içinde sadece su. Ve zeytinyağı olanlardan
Momdilay duygulutas benim de d vit düşüktü ama 12.haftadan önce kullandım daha sonra kontrol baktırdım normal olunca bırakmıştım,36+6’yım iki haftadan fazladır geceleri aşırı terleme var yastığım su gibi oluyor atlet değiştiriyom geceleri o derece geçen hafta doktoruma sordum tahlil yaptı enfeksiyon yok bu terlemeler d vit eksikliğinden olabilir tekrar kullanmaya başka demişti
Perihanvdt duygulutas evt benimde düşüktü benim dr vitaminlere karşı olmasına rağmen kullanman lazım çok önemli dedi.Kan ilacı ve d vit verdi
purplemoon Perihanvdt bende temiz içerikli demir takviyesi arıyorum siz ne kullaniyorsunuz. Kanım çok düşük çıktı 30. haftadayim
HtcGB Benim de çok düşüktü. Doktor d vitaminini verdi. Önemini sorduğumda. “Kendin için değil, bebeğin fiziksel ve bilişsel gelişimini etkiler!”dedi. Normalde ağır kesici bile kullanmazken şuan devamlı d vitamini kullanıyorum. Ve 5. haftadan beri.😊
duygulutas purplemoon canım bana doktor devit-3 ampul verdi 3 ampul 1 hafta arayla kullanacaksın dedi. Tabi sen yine de doktoruna danış geçmiş olsun🙏🏻☺️
1994ozg duygulutas benim de aynı. Devletteki doktor genelde 12den önce verilmez diyodu ama kendi doktorum 7.haftadan verdi hala kullanıuyorum her gebeye nerdeyse veriyoruz zaten dedi
eaknl duygulutas ben kullandım 17.haftamdayım hala kullanmaya devam ediyorum. Ocean vitamin D3 sprey olandan
Pelo_00 duygulutas Benim normalde de düşüktü d vitaminim çok önceden kullanmaya başlamıştım hamile kaldığımda da doktorum devam et demişti. Hala kullanıyorum. D vitamini eksikliği annede de bebekte de problemlere neden oluyor sizin çok düşük çıkmış mutlaka kullanın. Ben fıs fıs şeklinde içinde zeytinyağ olanını kullanıyorum.