Dün Saglık ocağında tansıyonum ölçüldü 14 küsür çıktı hemşire bir hastaneye gıt gebelik zehirlenmesınden şüpheleniyorum orda idrar ve tekrar tansiyon ölçtür dedı. Devlet e gıttım tansiyonum 15 çıktı gözümün önündende 3 4 gündür parıltı şeyler geçiyor dedım dogumhaneye gönderdi sıra beklerken gerçekten başımı tutamıyordum nerdeyse hemşire tansiyon ölçtü 16 küsür çıktı senı doğum a alıcaz gebelik zehirlenmesi tansıyon çok yüksek rısk e atamayız sunı verıcez dedıler. Bu arada 36 haftayım daha erken olduğu için Ben istemedim eşim i aradım gel benı doğum a alıyorlar dıye. Bu arada yatış yapmadan tahlil felan yapmıyorlar kendı doktorumu aradım durumu anlattım gel dedı. Bende bu arada eşim gelene kadar nst ye bağlandım imza atıp çıktım. Özele yanı kendı doktoruma gıttıgımde tahlıllerımı yaptı tansiyonumu ölçtü yine 16 çıktı eğer tahlillerin anormal çıkarsa doğuma alıcaz ama iyi çıkarsa ilaç vericez dedı tahlllerım iyi çıktı şükür suan ilaç kullanıyorum tansiyon takıp I yapıyorum 16 dan aşagı düşmezse dogum olucak eğer duzenlı gıderse haftamı beklıcem. Az kalsın dün sunı sancı ıle doğuma alınıyordum yanı ve özeldekı doktorum sunı verılınce tansıyon daha da çıkar dedı..dualarınızda bana da yer verin lütfen 😍