Elifckroglu Kızlar merhaba..sizlere bi sorum olacaktı bilgisi olan vardır belki 25 haftalık hamileyim ve sabah farkettimki genital bölgemde bi kaç tane et beni çıkmıs yeni olmalı cünkü hiç dikkat etmemiştim elime takıldı.basına böyle bişi gelen varmı?
Nesizade05 Elifckroglu ben duymuştum canım benim de boynunda çıktı küçük küçük hamilelikte olabiliyormuş :(
Yeni_anne_ Elifckroglu 😂Haha😂😂Başlık tuhaf olmuş canım. Et beni sonradan oluşuyor mu ki başka bir şey olmasin mi😕
Nesizade05 Elifckroglu bugunki açıklamayı okuyun uygulamadaki bebeğim ve ben bölümündeki vajinadaki siğillerden bahsediyor
Cumaserife Elifckroglu eğer siğilse sonradan olduysa o da biraz sıkıntılı normal doğum engelliyo ya muayne ol doğumdan önce
Nesizade05 Elifdemir_ gitmiyormuş netten okudum da cildiyeye yaktırabilirsiniz doğumdan sonra diyor ;((
Elifdemir_ Nesizade05 Hadi ya hiçte sevmiyorum et benini inşallah cildiyede çözüm olur minik minik çıktı boynumda 5 6 tane var yani
Nesizade05 Elifdemir_ aynen benim de daha da çıkacak gibi ama benim annemde teyzem de de hep çıkmış genetik mi bilmiyorum .dogumdan sonra cildiye bi ilaç veriyormuş sürünce kuruyup dökülüyormuş annemin geçti öyle .. napalım buna da şükür başka bişey olmasında
Nehir66 Elifckroglu Mrba canım hamileliğimden beri genital bölgesinin orda 2 tane et beni çıktı hani bazen kayboluyor sonra yine çıkıyor beni de çok rahatsız etmeye başladı ama yapacak bişey Yok hamilelikten kaynaklanıyor çünkü daha önce hiç yoktu bende 😏üst bacağımdada çıktı geri kayboldu 😏bu arada 31 haftalığım
Ilknur_degrrli1 Elifckroglu malesef bu genital sigil kanal yolunda varsa normal doguma engel oluyor ama kanal yolunda yoksa dondurup normal dogum yapabilirsin
Gul21 Bende boynumda özellikle bi sürü çıktı genitalde bi tane var galiba hamilelikte oluyomuş sonradan geçmezse yaktiricam
Esrayy Elifckroglu benimde boynumda ve koltuk altımda çıktı ama genitalde cıkarsa sezeryan olma ihtimalin çoğalıyor çünkü doğuma engel oluyor sanırım siğiller