Caglasepetci1997 Canım kulağa hiç hoş gelmiyo bana isim gibi değilde lakap gibi geldi anlamı süper ama dediğim gibi Lakap yada soyisim gibi birşey
Osse BalliVEannesi dürüst olmak gerekirse ben beğenemedim canım büyüyünce okulda çocukla dalga geçerler poker gibi
DidemYldrm meleklerimm2 illa kuran da geçen olmasına gerek yok ki bence canım caiz olması yeterli bir de kuran da ki her isim çoçuğa koyulmaz ağır gelebilir benim yeğenimin ismi ona ağır gelmişti buna da dikkat edin ismini değiştirdiler sonrada
gizemgnll BalliVEannesi Farklı olmak adına güzel olmayan isimler koymayın bence . Anlaşılabilir biisim olursa ilerde cocugunuz rahat kullanır
SevDin BalliVEannesi banada çizgi film karakteri gibi geldi daha asil isimler var değişik olsun diye ilgin isimler koymayın bence
Obsesifk DuyguAlalm rumca olduğunu bilmiyordum sanırım kimse bilmiyor çevremde bişey demediler teşekküler 😊
DuyguAlalm Obsesifk 12.haftada doktor kıza benziyor dedi bize de. Kız isimleri bakmaya başladım. Defne’yi çok beğeniyordum, o da Rumcaymış mesela. 16.haftadayım bu hafta gidicem inşallah bu defa kesin bir şey söyler cinsiyet konusunda 😊
muhallebik BalliVEannesi soyadınızla nasıl olduğu da önemli. Bence güzel bir anlamı var ama ilerde açıklamayla uğraşmasını da düşününce ikinci bir isim düşünürseniz harika olur bence 😊🤗 ve eşinle senin içinize sindiyse değiştirmektense böyle bir yöntemi daha çok öneririmm 😌