mlkeengn Ağda sonrasında bikini bölgemde damar çıkması olmuş.. Ve ağrı yapıyor hamilelikte bikini bölgesinde de varis çıkabiliyormuş olan var mı bu şekilde? Ağrı yapıyor biraz da 30 haftalık hamileyim ne yapmak gerekir ?
Nesizade05 mlkeengn benim arkadaşımda vardı sezeryan oldu ama onun bikini bölgesindeki çöktü doktor normal doğumda okunmayla kanar durdurtmayız diye sezeryan yaptı
Aysema mlkeengn Merhaba. Benim sadece diz kapagimin arkasinda vardi ama son gunlerde bikini bolgem inanilmaz agriyor. Acaba varistenmi diyorum ama gorunurde de hic hisi yok. Sizde de agri oluyormu?
Gamzenur60 mlkeengn benim annemde olmuştu kardeşime hamileyken doktora gitmişti bisey yapmışlardı ama tam hatırlamıyorum
Birgulbade Bendede kasik bolgesinde olmustu cok yoruldugum bir gunde. bir kac gun dinlenince gecmisti
mlkeengn Birgulbade Aynen fazlaca ayakta duruyorum bende .. ama yorulmaktan mı ağdadan mı oldu anlayamadım
Kulilk_1 Bende 30.hafta ıkız gebelık bnde coktan var bacaklatmda da var agrı yapıyor ama yapcak bısıy yok varısn caresı olmuyo hamıleyken ayagını yuksege koyup dınlenıyorm ıyı gelıyor bıde vrıs corabı gıyıyorm ıyı gelıyo
Aysema Kulilk_1Merhaba. Corabi tek basiniza giyebiliyormusunuz. Bende dun aldim bu sabah unuttum giymeyi ama nasi giyicem diye dusunuyorum🙍
mlkeengn Aysema Ağrı pek yok bende baktğmda görünğyor bendeki.. Sizdeki ağrı baskıdan dolayı da olabilir