tugbaayaz Elif380 16 +5 te yani dün minnak bir tekmesini hissettim oğluşumun sonrada böyle pıt diye attı bi kere daha o bile o kadar güzeldi ki sabırsızlıkla bekliyorum içimde tekvando yapacağı günleri 😂😊🥰
Gamzedngdn Elif380 18 gibi az az hissettim ama bizimki biraz fazla hareketli 20 de tekmeleri kesin hissetmiştim ☺️
Merve_seda Elif380 ben kızımı 14 haftalık hissettim. İkinci hamileliğim ise 15. Haftada hissettim şu an 18 haftalığım ☺️ Cinsiyetimiz de belli değil 🤔
DilekBodurr Elif380 hissedersin zamanla inşallah çok keyifli bi şey ama durup hareket etmesini bekliyorum şimdi konuşurken konuşturmuyor pat küt tekmeliyor. 😊 eşim bile görüyor şuanda 😊 20+3 olduk biz de az kaldı senin de 😊
my_babe Elif380 bende 43 kiloyla gebe kaldım 16. Haftamda hissetmeye başladım minik minik böyle damar atması gibi 19. Haftamda biraz daha netleşmişti hareketleri
kedilervekaranfil Elif380 Ben de 38 kiloyla hamile kaldım, 45 oldum şimdi ☺️ 18+1’deyim ve üç dört gündür hissediyorum bu kadar erken hissetmeyi beklemiyordum, senin de hissetmen yakındır 🐣