Elif380 15 haftalık olduk hareketlerini ilk ne zaman hissedeceğim çok merak edip heyecanlanıyorum yaa bide zayıfım zayıflar daha erken hisseder diyorlar 44 kiloyum 😊
Tstnptt Elif380 valla bende heyecanla o anı bekliyorum cnm 14+5 bnm de gece sol tarafımda bişeyler oldu sanki ama anlam veremedim bebeğimmiydi değilmiydi anlamadmm🥰
Minikbirkalp Kız sen nasıl ayakta duruyon o kiloyla dikkat et rüzgar alıp götürür 16+4 de yani dün gece hissettim ben cnm🤗
Elif380 Minikbirkalp belki bende hissediyorumdur elimi karnıma koyunca ama emin olamıyorum nasıl bir his olduğunu bilmiyorum ilk gebeliğim ve 20 yaşındayım 😊
Elif380 Frkn5346 nasıl bir his elini karnına koymadan hissediyormusunuz yoksa koyup mu hissediyorsunuz nasıl bi his 😍
Minikbirkalp Elif380 evet elimi karnıma koyup dinlemeye başlayınca farkettim minik tekme gibi arka arkaya iki kez hissettim ve çok şahane bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
Elif380 Rabiakk aynıyız sizinle ama benimki 1 hafta geriden geliyor ben ultrasonda çıkan haftaya göre hesaplıyorum
Rabiakk Elif380 Benin de 5 gün geriden gelmiş hali 😁geç döllenmeden dolayı ben de ultrasonla aynıyım 15 😊
Bilgem35 Bende çok merak ediyorum Arada küçük pıt pıtlar oluyor ama emin olamıyorum 15 haftalığız heyecanla bekliyoruz.. cinsiyetini öğrendiniz mi?
Serpil_27 Elif380 bende 11 haftalık hamileyim cnm senin cinsiyet belli oldumu?çok zayıfmışsın ya ne güzel daha önce duymuştum dogruluk payı nedir bilmiyorum ama zayıf kişiler daha erken hissediyormuş hareketleri
Elif380 Serpil_27 evet öyle diyorlar ama ben belki hissediyomdur ama nasıl bir his olduğunu bilmediğim için emin olamıyorum 😊