Rabiaa59 Busralina Sağol canım her şey için. Sen mamadan önce masaj yapıyormuşsun Ya bende emzirmeden önce mi yapmalıyım sonra mı?
ayseunlusoy-1 Rabiaa59 şimdi gördüm çok şükür 🙏🏻 Rabbim korusun kötü şeylerden, melek sağlıkla büyüsün inşallah 🍀
Rabiaa59 Yavrum_herseyim Büyüyor 🌸 Daha yeni normal bebek doğum kilosuna ulaşabildik ama olsun alır zamanla. Doktor da 2.kontrolde iyiye gidiyor dedi ilaç vermedi ayın 15 inde 3.kontrolümüz var bakalım ne diyecek. Bir de kardiyolojiye göründük bir delik vardı ya kalbinde evet o kapanmış ama bir delik daha varmış oda her doğan bebekte olabilen bişeymiş zamanla kapanır dedi bu da. 6 ay sonra kontrol verdi. Bunların dışında da çok gazlı bir bebek 😂😅 uğraştırıyor bizi 🥴
Hacerbulut32 Rabiaa59 ah canım rabbim yardım etsin cok zor bende dün agrıdan gittim doktora erken dogum gözüküyo bebegim daha 32 haftalık ama simdi agrım gitti insallah biraz daha gec olur bebegim rabbim hastane yolu göstermesin kimseye 😥
Hacerbulut32 Rabiaa59 ah canım rabbim yardım etsin cok zor bende dün agrıdan gittim doktora erken dogum gözüküyo bebegim daha 32 haftalık ama simdi agrım gitti insallah biraz daha gec olur bebegim rabbim hastane yolu göstermesin kimseye 😥
Rabiaa59 Hacerbulut32 Sağol kuzum. Rabbim evladını vaktinde sağlıkla kavuştursun sana inşallah çok dikkat et kendine 🌸
Yavrum_herseyim [bilinmeyen] ay canım çok sevindim allahım bidaha ayırmasın inşallah [bilinmeyen] canım benim çok zor gazlı bebek aynı durum bendede var malesef
Yavrum_herseyim [bilinmeyen] ay canım çok sevindim allahım bidaha ayırmasın inşallah [bilinmeyen] canım benim çok zor gazlı bebek aynı durum bendede var malesef
Mervenur_kcbs Yaseminturan_ kuzuuuu zor buldum yine seni eski yazaışmalardan buldum valla aradım tek tek🙈 nerelerdesin bebişin nasıl iyimi umarım kavuşmuşsunudr
Yaseminturan_ Mervenur_kcbs kuzummm🥰Öok sağol miniğimle aynı evde 13.günümüz çok mutluyum çok huzurluyum emzirme,gaz ve süt sorunumuz var ama olsun buna da şükür🤲🏻 hasret gideriyoruz teyzesi bol bol🧡
Mervenur_kcbs Yaseminturan_ yaaaaaa çok sevindim maşallah maşallah yaaaaa Çok sevindim denk gelemedik merak ettim valla eski postlardan buldum sağlıklı sihatlı olur bebişiniz inşallah