Rabiaa59 s_koc Allah razı olsun canım. Dualarını eksik etme kızımdan 😔 inşallah canım. İnşallah sağlıkla kavuşurum 🤲🏻😔
Sedanur26 Rabiaa59 allahım tez zaman da kavuştursun sizi inşallah bi arkadaş daha vardı erken Doğum yapan burda bulamadım son durumu ne oldu onun acaba
Rabiaa59 Sedanur26 Amin canım inşallah 😔🤲🏻 Hiç bilmiyorum ki canım en son ne olduğunu umarım iyileridir 😓
Milayerlii Canım Allah sabır versin, Şafi ismiyle Şifa versin insallah bende kızımı bekliyorum okurken çok duygulandım 😔 Allah hiçbir anneyle bebeğini ayırmasın dualarimdasin 🙏🏻😢
ssymm Rabiaa59 Rabbim en kısa zamanda kucağına almanı nasip etsin bebeğinle kavuştursun seni. Ağrıların dinsin Rabbim bebeğine güç versin🤲 bu sıkıntılı süreci atlatın geçsin gitsin ..
Elif6161 Rabiaa59 artık seni anlayabiliyorum canım bende erken dogum yapfım 2 gün önce bilmiyorum hatırlıyomusun beni çok zormuş kucana alamamk kokudunu duyamamak rabbim bunu düşmanıma yaşatasın
songul_onur Rabiaa59 merhabalar sizi çok merak ediyorum nasılsınız, bebeğiniz ne durumda? Dualarım sizinle🙏
Rabiaa59 Elif6161 canım kan değeri düşükmüş hala geçmemiş tam olarak biberona ama deniyorlar sürekli. Haftaya bakacak durumuna göre karar verecek çıkıp çıkmayacağına 😔
Omersuleyman Rabiaa59 Rabbim tez zamanda yavruna kavusdursun insallahh. Seni cok ıyı snlıyorum ıkı gun once 32 haftama gırdım suyum geldı suan hastanedeyım bebek cok kucuk oldugu ıcın almadılar sntıbıyotık verıyorlar ıgne yaptılar yurt dısında yasıyorum dıl bılmıyorum soramıyom esımı almıyorlar dıs kapıda beklıyor bu vırus dolayısıyla ıkı cocugum var basına boyle bısey gelıpde eve gonderen oldumu suyum azalmıs bı kalbı ıyı sukur lutfen bi bildigi olan yazsin
Elif6161 Omersuleyman rabbim yardımcınız olsun bebeginiz sag saglim kucanıza almayı nasip etsin bende 2 gün önce dogum yaptım erken daha kucama bile alamadım yavrumu rabbim yardımcınız olsun
Rabiaa59 Omersuleyman yok canım su azalmışsa göndermezler. Beni bırakmadılar mesela direkt yatışım yapıldı
Rabiaa59 Elif6161 evet canım doğru hatırlıyorsam 36 haftalık doğum yapmıştın 😔Rabbim bize bağışlasın inşallah onları sağ Salim kavuşalım inşallah 🤲🏻😓
Yaseminturan_ Rabiaa59 canım son durum ne bayadır soramadım ?Kaçıncı günü kaç kilo oldu inşAllah iyidir biz zor seyler yasadık yeni yeni toparlıyoruz 😔
Rabiaa59 Omersuleyman benim yattığımın ertesi günü suni verilip normal doğum yapılacaktı ciğer geliştirici vurulmuştu. Ama o yattığım akşam nst de bebeğimin kalp atışları düşünce o gece acilen ameliyata aldılar 😔
Omersuleyman Rabiaa59 anladim cnm kac kiloydu bana kilosunuda soylemediler kalp atisi iyiymis bekletiyrlar beni
Prensannesii38 Rabiaa59 canım her gırdıgımde dua edıyorum ınsallah kavusursun bebegıne guzel haberlerini bekliyoruz ınsallah