6752641 Rabiaa59 bol bol dinlen sıcak duş al ve emziriyor gibi sürekli sağ süt gelmese bile sağ ki kanallar açılsın . Bebek sahibi olmayan insanlar bebek alıyorlar ve sürekli emzirerek süt geliyor doğamıZda var bu rabbim böyle yaratmış sen bezmeden usanmadan şağ kendini
Rabiaa59 Tugba_61 İnşallah canım şuan çıkışım yapılacak ama değerlerim yüksek çıkmış tekrar tahlil yapılacak. Güç bulmaya çalışıyorum Rabbim yavrumuzu bize bağışlasın 😔
mhmtcnr Rabiaa59 Allah bebeğinin ve senin yardımcısı olsun 🙏 İkiniz de bir an önce sağlığınıza ve birbirinize kavuşun inşallah.
Rabiaa59 6752641 Ah keşke sütüm gelse damla damla akıyor resmen. Çok uğraşıyorum bol su içiyorum. Bakalım çay alacak eşim süt yapar belki ama sezaryende geç gelme oluyormuş galiba doğru mu ? 😓
6752641 Rabiaa59 damla damla gelmesi bile cok cok iyi canım sağdıkça artar sütün su iç cay falan illa ki faydası vardır ama bol sağmak en önemlisi ama pompa kullanma o tamamen göğsü boşaltmıyor emzirme uzmanım hastanedeki öyle demişti
Suulee Rabiaa59 canım benim kardesimde sezaryan dgum yaptı autu hemen gelmedi bozanın faydasını gordu sütü çok indiriyor şimdiden geçmiş olsn rabbim kavuşturur inşallah benimde erken dgum riskim vr 21.haftamdayim ilaç kullanyrm
Rabiaa59 Neslihan_Tuna Valla miniğim ne kadar kızsa haklı sütüm gelmiyor çünkü damla damla minicik altı ilk süt diye eşim az da olsa ağar topar kaldığı hastaneye götürdü belki iyi gelir diye. Ah çok uğraşıyorum inşallah gelir sütüm. Dün yeni ameliyatlı olmama rağmen sıcak suya girip (ameliyat yerimi koruyup) bol masaj yaptım ama yine gelmedi 😓
Rabiaa59 6752641 Aventin elektrikli pompasıyla sağıyorum elimde olan o şu an. Nasıl yapabilirim başka ? Hiçbir bilgim de yok ki 😔 hemşire onunla sağ dedi ?
Melikeozdemir Rabiaa59 sorunu yok aksine maşallahı var kuzum güzel düşün güzel olsun biz hep öyle yaptık
Rabiaa59 Melikeozdemir İnşallah canım inşallah süt artıracak her türlü formüle de açığım bilginiz varsa söyleyin her şeyi deniyorumm😓
SedaveSusam Rabiaa59 Canım inşallah en kısa sürede toparlanacak Asyamız minicik bedenli kızın çok güçlü anneside aynı şekilde hiç üzülme lütfen
MrsClk Rabiaa59 aktardan ısırgan tohumu alsanıza onu demleyip iç sıcak sıcak. Kimi duyduysam çok süt yapıyor dedi sana da şifa olur inşallah. Tahin helvası, dereotu, petibör bisküvi birde bunlar çok etkiliymiş arkadaşı aradım sordum şimdi..🤷🏻♀️
spiker_anne Rabiaa59 boolll boooll dere otu bide soğan cok süt yapiyor canim, kefir iç o da cok iyi gelir, bide anneler icin toz var onu süte karıştırıp içiyosun aptamil de falan da var o da işe yariyor 🙏❤
Harvicell Rabiaa59 Rabbim şifa versin . İnşallah ikinizde iyi olursunuz bebeğine kavuşursun sağlıcakla 🙏🏻