Rabiaa59 Yaseminturan_ İnşallah kuzum inşallah Kuzey Efe de Asya gibi güçlü hiç merak etme 🙏🏻 Onlar bizim minik savaşçılarımız 🥰 o süt kokusu da burnuma öyle güzel geliyor ki benim de…. Yavrularımız nasıl güzel kokuyordur kim bilir ❤️
Elif6161 Rabiaa59 çokkkk şükürrrr 🤲🏻 Rabbime nasıl sevindim canım benimmm bak geçti bittii gördünmü kilo alıp annecine kavuşacak kuzu ♥️
Rabiaa59 Elif6161 Geçiyor geçmesine de beklerken ömrümden ömür gidiyor vallahi… 😔 İnşallah bir an önce kilo alırda çabucak gelir bende güzel kızıma siz teyzelerini anlatır selam veririz birlikte biz evimize döndük diye 🥰🤲🏻
Rabiaa59 hilal-ali32 İnşallah canım çok sağol. Evet çok şükür solunum cihazından ayrılarak güçlü olduğunu gösterdi minik kızım 💪🏼 İnşallah kucağıma alıp evime getirmeyi de nasip eder Rabbim 🌸🤲🏻 Heyecanla bekliyorum kuzumu ❤️
Nuriay Rabiaa59 50 gr dusmesine uzulmeyin normal bebekte zaten dogunca kilosu dusuyor Rabbim bebeginizi korusun cabucak size kavustursu Amin Amin
Rabiaa59 Nuriay 1950 olmuştu en son yine vermiş ama 1900 olmuş yine toparlanamıyor bir türlü 😔 sinirlerim bozuldu Ya
Elif6161 Rabiaa59 inşallah canım benim bu kadar gün sabrettim biraz daha az kaldı birazcık da büyüsğn kızçemiz ki annesi zorlanmasın🥰
Elif6161 Rabiaa59 🥰 olsun annesi 2 buçuk oldummu yeter bakarsın alışvan zaten küçükler öyle hızlı büyüyolarmışki hemen tosun olur kuzucuk kuzum ulturasonda göründügünle anı kiloda dogmadı dimi
simsekkiz8 Rabiaa59 cok sevindim rabiacim iyi olduguna🤲🏻😍😍 insallah kilosuda artar sag salim kavusursunuz. Hep dualarimdasiniz kucuk Asyayla🤲🏻💋❤️
ddenizc Rabiaa59 youtubeda prematüre bakımıyla ilgili videolar var, İrem Güzey diye bi kadın var prematüre annesi hiç korkma kalbini ferah tut. Senin çok güçlü bir evladın var 🙏🏻🥰
Rabiaa59 ddenizc evet biliyorum onun oğlu daha küçük doğmuş minicik. Evet çok güçlüler onlar. ❤️ İnşallah kızım da daha güçlü olur bir an önce kilo alır sağlığına kavuşur da gelir onu sabırsızlıkla bekleyen anneciğine 🥰🤲🏻