Rabiaa59 çok çok gecmıs olsun kız sakınnnn sakın üzülme sakın bak bende doğum yaptım hemde 38 haftalıkken ve bebeğim okadar kucucuktuki gercekden avuç kadar 2 kilo doğdu suan 2 aylık kontrolde 4.500du çok şükür öyle bi toparladıki kendini herkes ay nekadar küçük diyordu okadar uzuluyordumki ams çok şükür toparlıyorlar kendini sen merak etme bi an önce iyileşmene bak git bebeğinin yanına yoğun bakımda yatan bebeklerin annelerine babalarına sabır diliyorum allahtan benimki sarılıkdan 3 gün yattı perişan oldum sürekli sütümü sağdım verdim hep kapıdaydım günde Bikere beş dk tek görebiliyordum ama çok şükür kızımı aldım kucagıma eve getirdim suan çok şükür durumu çok iyi seninkide öyle çabuk toparlıcakki merak etme ama önce senin toparlanman lazım ki o çıktığı zaman ona iyi bakman lazım sürekli beslemen lazım onun icin suan o orda savaş verirken sende iyicene dinlen kuzucuğun için sonra hemen ayağa kalkıp onu iyileştirmen lazım tamammı ? O geldiği zaman yorgun. Hasta olursan bakamazsın bebeğine bi an önce kalk ayağa kendine gel üzülme bebekler hisssederler.. cunku onun yanına yoğun bakıma girince gülümsedigini kackere gördük o iki uç dk içinde.. meleklere gülüyorlar tabi ama hissettiği için de gülümsemiş olabılır o birkaç dk icinde hicbi bebek okadar gülümsemez bundan emin ol hissediyorlar ve o suan seni de hissediyor üzülme onun icin sende savaş ver . 😘😘rabbim yardımcınız olsun bol bol duacıyım dün okudum bitane postunu çok ağladım ama üzülmene gerekyok sakın üzülme ❤️❤️