OzgeeKara Selam kızlar 🙋🏻♀️ 39+2 deyim sabaha karşı 5 gibi nişanım geldi kırmızı sümüksü 🙈 ara ara gelmeye devam ediyor.. arada da sancı giriyor doğum ne zaman başlar acaba ☺️ Aşırı heyecanlandım 👶🏻
Ipek_ozsyhzry OzgeeKara hayırlı olsun canım bende bekliyorum gelsin diye😂 sancılarım var nst çıkıyor açılmamda var 2 cm ama tık yok 38.haftayız bekliyorum artık😂
Selalee22 OzgeeKara benim ikinci gebeligmde oyle oldum sabah beste gelmisti nisanm aksam 18 de doğum yapmistim suni sancıyla darisi sana inşAllah kolay rahat dikissiz bir dogumun olsun🤲
Deletedmom402 OzgeeKara benim de dün sabah geldi bu gece sancılarım sıklaştı şu saat oldu gram uyku uyumadım bakalım bir iki saate gidicem hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻
p_A Hadi gozun aydin cnm allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin bi duş al paniklenme sabah gidersin doktora bnce 😁
OzgeeKara Ipek_ozsyhzry Amin canım Allah razı olsun😊 bende gelmicek heralde diye düşünürken bi anda geldi hiç ummadığım anda.. 😄 senin de hayırlısıyla gelsin inşallah🙏🏻 Benim en son 1 cm açıklık vardı ama sancı çıkmıyordu bakalım nolucak 😊😊
Ipek_ozsyhzry OzgeeKara ay sen anlatınca kendini ben bile heyecanlandım sağlıklı doğum olur inşallah🧿🥰 bendede herşey var ama gelen yok bakalım belki benimde beklemediğim anda olur😂
OzgeeKara Ipek_ozsyhzry aminnn cümlemizin inşallah 🙏🏻🙏🏻 Gelir gelir merak etme akışına bıraktığında geliyor 😊😊
OzgeeKara Selalee22 aminnn inşallah hayırlısıyla dört gözle bekliyorum ☺️☺️ Allah bağışlasın evlatlarınızı 🧿
Usluglhn OzgeeKara benim 2 gun once geldi ara ara geliyor hala 1-2 cm aciklik var ama ne gelen var ne giden 😁 insallah senin dogumun baslar