Sedanurtmr İyi geceler kızlar😓 maalesef uyuyamıyorum çünkü yarım saatte en az 5 defa tuvalete kalktım 😖 ya anlamıyorum sürekli idrarim geliyor neden acaba 😟 öyle su felan içmedim ama ilk defa oluyor çok sık idrare kalkıyorum bu arada 16 haftalık hamileyim😓
Deletedmom124 Sedanurtmr 28+1 im canım sürekli öyleyim kalkıp yatmaktan deli oluyorum arkadaş idrar yolu enfeksiyonu yazmışta bende yok tertemizim ama gebelikten kaynaklı bir durum
Sueda29 Sedanurtmr ben 15. Haftadan beri böyleym 22 25 arası biraz geçti gbi olmuştu sonra yine başladı şuan 30 um hala aynı:( bende enfeksiyon çıktı
akovalardan Sedanurtmr ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri öyleyim sorun enfeksiyon değil benimki.bebekten dolayı öyle oluyor gece gündüz hemen hemen aynı oranda o yüzden pek uyuyamiyorum da bakalım sağlıkla gelsinler
VenusEva Sedanurtmr Hamilelikte vucudunuz su tutuyor gun icinde. Ve ozellikle geceleri yataga yattiginizda vucudunuzda tutulan sular mesanede toplanmaya basliyor. O nedenle o anda su icmesenizde sikca tuvalete gitme ihtiyaci olusturabiliyor. Tuzu cok fazla tuketmemeye ozen gosterirseniz gun icinde vucudunuz daha az su toplar. Bu kadar sik tuvalet ihtiyaciniz biraz daha azalip rahatlamaniza yardimci olabilir.
Rusen123 Merhaba belki idrar enfeksiyonu vardir . Mutlaka doktora gidip bi idrar tahlili yaptirmalisin ve bol bol su icmelisin .. gecmis olsun iyi geceler
_defnee Sedanurtmr 36 haftalığım gece sıfır uyku ağrılardan sancılardan. Yan yatmaktan yanlarım yara oldu. Çok acıyor. Kalça Çatı yanlarımın ağrısı mide yanması berbat.