4283eslem Arkadaşlar az önce biriyle tartıştık çok gerildim anı hareketler yaptım o anda su gibi biseyler geldi suyummu geldi acaba yoksa idrarmi kaçırdım bilemedim çok endişeliyim bebeğime biseyler olmamıştır insallah😓
Mavil 4283eslem Canım bence sen dontorunla görüş umarım bişeyiniz yoktur ama şimdi kesin kimse bişey söyleyemez doğru olmaz bu arada kaç haftadasınız
Supersmomm 4283eslem Bu kadar hassas olmayın bebeğinize daha cok zarar verirsiniz Allah korusun 🙏🏼 Hamilelik boyunca fanusta yaşayamıyoruz malesef illaki günlük hayatımızda tartışmalarımız gerginlikler üzüntüler olabiliyor hiç üzmeyin kendinizi 🤰🏼
4283eslem Mavil 17+5günlüğüm cnm hareketlerini hissediyorum daha doğrusu şimdiye kadar en net hareketlerinide bugun hissetmistim🙁
Mavil 4283eslem bence bugün siz gerildiğiniz için oda bunu hissetmiştir sadece tepkisi o yüzdendir bu kadar net hissetmeniz ama yinede gidebilirseniz yada arayabilirsiniz doktorunuza başvurun Allah ım herkesin evladını korusun sağsalim kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin
4283eslem Arkadaşlar hastaneye yatış verdi doktor bebeğim tehlikedeymiş nolur dua edin bana perişanım 😢😢😢
Cansummm 4283eslem Allah yardımcın olsun canım inşallah bişey olmaz bebeğine neden tehlikedeymiş sinirlenmenle bir alakası var mıymış peki merak ettim bu durumu
4283eslem Eşimle tartıştık sinirlenince suyum geldi yatiyorum açılma da varmış daha 17 +6günlük hamileyim arkadaşlar ne olur çok dua edin😢😢😢
Betuluus 4283eslem İnanmıyorum ya sinirlenince su geliyormuymuş çok şaşırdım şuan😦 Allah yardımcınız olsun inşallah hemen toparlarsın o tartıştıgınıda Allah ıslah etsin değdi mi yani.. Sinirlerim bozuldu ya. Çok çok geçmiş olsun güzel haberlerle dönersin inşallah
HidayetSeher 4283eslem geçmiş olsun inşallah biley olmaz canım pazartesi günü ikinizde sağlıklı şekilde taburcu olursunuz . Eşinde o güne kadar vicdan azabı çeksin allahım ya insan hamile diye ley yapar o kadar sınır etmeye ne gerek var rabbim korusun ikinizide
4283eslem Betuluus geliyormuş cnm bildigin doğum sancılarım acilmam başladı iğne ilaç serum veriyorlar habire lütfen dua edin içten bebeğim yaşasın bisey olmasın ona😓
deletedmom24 Betuluus bende çok şaşırdım hemen suyu gelmesine. çok dikkatli ve hashas olmak gerekiyor demek ki. Ben çok umursamıyodum ağır bişiler çok kaldırdım. her şey olabilicekmiş gebelikte tırstım şuan 😞
4283eslem KubraatMacit eksilen su yerine gelmiş cnm ama pazartesiye kadar yatış verdi bilmiyorum nolcak 😓
4283eslem Hildambxl insallah cnm burda diğer odalarda bebekler ağlıyor içim gidiyor bn bu halde olunca😢😢
Hildambxl 4283eslem üzülme bıtanem yavrun senı bırakmıcak senı bu duruma sokanında yaptıklarını unutma ancak dusman boyle bısey yapar dost degıl
AyeKantar çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah sağ salim alırsınız bebeğinizi kucağınıza dua edicem sizin için bol bol🙏