Miniminilina PembeLia çok memnunum sivilce asla yapmıyor.Ama eve gelince tüm yüzümü temizleyici jelle yıkıyorum.nefes alsın cilt.dışarı çıkarkende sürüyorum👍🏻😊
firdevs ZeynepTurgut ananem annem falan bütün yaşı büyükler söylüyor kuzum aklımıza gelirse deneriz size de söyleyim dedim deneyen denesin demi ama? 🤗🤗
PembeLia Asrinbaby Limon lekelerede iyi canım araştırabilirsinde pede limon suyunu sık sür yat sabaha yüzünü yıkarsın zaten faydası olacaktır bence.😊
Miniminilina PembeLia pregnayı kullanmadım canım.ben pigmenta kullandım hamileliğimde.çok fayda etti.yüzümde hiçbir leke oluşmadı.
PembeLia Miniminilina Anladım canım pigmenta ve pregna arasında kalmıştım bilemedim şimdi, günlük mü kullandın yoksa dışarıya çıkacağın zaman mı? Bu Arada cilt tipin nedir sivilce yapmasından endişe ediyorum sebamed sivilce yapmıştı.😊
Ceylanyusuf Mbceylanli benim doktorum hiç bir şey kulanma yüzüne dedi yaz gelince güneş kıremi kullanman yeter dedi bence doktoruna danışman gerek ama yine de senin tercihin canm
Miniminilina PembeLia cilt tipim karma.ürün çok yagsız.çok çabuk emiliyor.dışarı çıkarken sürdüm.evdede sürmek lazım diyor hekimler,gün ışığından korusun diye,ama ben sürmedim.yalnız paketi çok bereketli,büyük.👍🏻
Sonmez3334 meleklerimm2 recetede yaziyordu ama ben yinede hamile oldgmdan beri kullanmiorm ne olur olmaz die