Uvercinka 32+5 deyim. Bebeğim son bi haftadır telefon yutmuşum gibi titriyor. Titremesi 3-5 sn sürüyor. Doktor kontrolüm 3 hafta sonra, bu durumu yaşayan ve doktoruna danışan var mı? Beni aydınlatabilir misiniz?
yildiz23 Uvercinka çok önceden bı yerde okumuştum bebek kordonu tutup sallayıp oynayaniliyormus o yüzden olabiliyormuş belki odur 🤷😊😊
Esmasnkl Bende 33+4 um bende de oluyo araştırdığımda normal olduğunu öğrendim uykudan uyanırken vs irkiliyomus bebiş 😊 normalmiş yani
Uvercinka Esmasnkl çok şükür aman bi rahatsızlığı olmasın da 🥰 Yerim ya ben bu minikleri uykudan uyanırken gerneşerek titreyip uyanıyorlar demek ki 😍
Uvercinka yildiz23 duygusm Kordonuyla oynaması da olabilir, doktora danışıp net bilgi edinmek gerekecek. Allah korusun korkarım kordonuyla oynuyorsa 🙄
Poncikveannesi Arada benimkide titretiyo karnımı bende kordon olduğunu düşünmüştüm uykudan uyanması aklıma hiç gelmemişti
Fasulyetanesi Benim de oluyordu doktoruma sordum herhangi bir sorun olmadığını her türlü hareket etmesinin iyi olduğunu söyledi. Çok garip bi his oluyor değil mi? 😃