Gozde_32 Kizlar selam takvime gore 5 günümüz var ama belirtisi de yok kızımın bende acayip kaşıntı başladı vücudumun her bölgesinde sanki bise geziyor gibi kasiniyorum yaşayan var mi bebek hareketlerimiz de cok az sizde nasil nasil takip ediyorsunuz ??
Haticerkan Gozde_32 strestendir cnn benimde son 6 gün akşam olunca banada öyle oluyo ama hareketimiz azalmadı iyice artti
Gozde_32 Haticerkan bende akşamları ellerim parmaklarimda şişiyor sıkamıyorum da ellerimi gelecek gibi de durmuyor dr da 41 e kadar takip etcez dio ama korkuom bu bebeklerin kaka vakasi kordon dolonmasi düşüncesinden 😑
Haticerkan Gozde_32 ya Allah korusun ınsalalh öyle bi sorunla karşılaşmayız cnn Alalh hayırlısı nasip etsin sağ ağalım kucaklarimiza alırız bebislerimizi
Gozde_32 Haticerkan ins bnm bir arkdaşım bebeği 40. Haftada kaka yemis yogun bakimdan 10 gun sonra cikti cok üzülmüştüm yaradan göstermesin saglikla alalim 🙏
Haticerkan Gozde_32 evet çok haklısın Allah esirgesin benimde som 6 gün bakalım ınsalalh bi sorun olandan dogururz bu kadar bekliyoruz bebeklerimizin rahatsz doğmasın a dayanamayız
Haticerkan Gozde_32 yani,doktorum normal dedi çatı muayenesi yapmadan söyledi tabi Allah bilir doğum anı,başımıza ne gelir bilemeyiz açılma felan da yok hiç bir belirtimiz yok ağrı su sızması hiç bise yok
Gozde_32 Haticerkan ayni benim durumum bende de oyle normal görünüyor ama son dk sezaryan olabilir acilma yok sanci yok devlete mi özele ki gidiyorsun ?