Susamanne Arkadaşlar doktorunuz sezaryen tarihini ne zaman karar verdi ve kaçıncı haftada gerçekleşti doğum
Hakki_irem Susamanne ben de bir sonraki randevumda 35 haftalik oluyorum gun verir mi merak ediyorum💁♀️
Susamanne Hakki_irem bende 36+4olucam kontrolde 38de doğururuz dedi ama hala gün vermedi bende ona göre hazırlıklarımı tamamlamak istiyorum bakalım inş verir bana bu hafta
Poncikveannesi Ben zeynepkamil e gidiyorum şeker çıkmadan önce özele gidiyodum 38.haftada alıcaz demişti zeynepkamil perinotoloji 39 u görmek istiyo işler yolunda giderse o yüzden gün de vermediler bu gün kontrolüm vardı verirler diye bekledim 36+3 üm 😔
Susamanne Poncikveannesi benimkide makat duruş açılmam 2 cm olmuştu dr çok ilerletmek istemiyor maalesef yoksa durduğu gün saat bile iyi ama
Poncikveannesi Susamanne benimde her hafta kontrolüm var gün vermiyolar çünkü o haftaki kontrolün durumu belirleyecek tarihi gebelik şekerim var o yüzden bana da gün vermiyolar sağlıkla doğsunlar yeterki 🙏🙏39 der bi bakmışın beni de haftaya alır bilemiyoruz ki Allah büyüktür