Muki Kızlar merhaba bilginiz vardır belki bugün doktora gittim 34. Haftadayım başı yukarda dedi ters duruyor dedi 2 hafta sonra yine gel düzelmezse sezeryan yaparız dedi düzelme ihtimali nedir acaba ya benide merak aldı baya etrafımda bunu yaşayan kimse yok sizin bildiğiniz var mı düzelir mi acaba
AATozarr Muki Son gün bile pozisyon değiştirenler var ama bizim ki 26.hafta bir döndüyse 37 oldu daha dönmedi doktor da artık çok zor dönmesi dedi ama umarım senin döner 😉
sukranaslier Muki canım bende aynıyım 34. Haftadayım dönmedi cuma gideceğim bakalım ne diyecek ayaklarıyla kasıklarıma vuruyor
Brcnfrt Muki cnm mrb bende de durum aynı 34+3 te gittim hala baş yukarıda ama doktor suyun iyi dedi 36 ya kadar dönebilir dedi 36 dan sonra yeri daralıyor baya, dönmesi bı ihtimal dedi. Sağlıkla alalım kucağımıza insAllah.
ZhraB Muki yani makat halınde dogum pozusyonu almamıs korkma bnm teyzm oyleydi sezeryan oldu ilk pozuszyonu daha bosmamıs cocuk usengec 😂😂
busra43 Cnm bende 36. haftadayım benimki de ters pozisyonda ama ben doğumun başlamasını bekliycem, sancılar başlayınca da dönmezse o zaman sezeryan olurum. Yani sezeryan en son seçenek, inşallah döner de normal olurum.