FahriyeztrkYcel Merhaba kızlar 4.ayımdayım 3 ay böyle değildim şimdi neredeyse her saat başı acıkıyorum nasıl bişey olucam ben şimdiden bilemiyorum 🤕 bu ay demir ve multivitamin başlamıştım ondan mı acaba iştahım çok açıldı 🤷♀️
Obsesifk FahriyeztrkYcel olabilir kendine bi yeme planımoluştur ara öğün ana öğün yoksa çok kilo alabilirsin
dilek1 FahriyeztrkYcel yalnız değilsin canım bende doymuyorum 🤷🏻♀️ doktorlara kalsa aç gezicez benimki onu yeme bunu yeme diyip duruyor ehhh ne yiğcez biz ? 😑
FahriyeztrkYcel Obsesifk ya canım ne yapsam da yok ,ara öğünlerde meyve yogurt gibi şeylerle geçiştiriyorum diyorum yok içim kıyılıyor hemde daha çok illa tuzlu bişeyler yicem peynire saldırmaya başladım bu aralar o yüzden
FahriyeztrkYcel Nigarmeylin o panda ben olucam galiba 🐼😂 boyum 1.60 ve 56 kiloyla kaldım şimdiki kilom 58 ama bu ay çok korkmaya başladım
ElifKarata FahriyeztrkYcel bilmiyorum seninle sonumuz ne olacak belki Göbüşler yağlı belki zayıf kalacak 😂😂😂😂
Haviii Vitamin aliyorsaniz onlar cok istah aciyor.. Sagliksiz zararli seyler yemediginiz sürece hic caninizi skmayin😊
FahriyeztrkYcel Haviii sanırım onlardan oluyor sağlıklı şeylerde yemeye çalışıyorum ama arada illa corba gibi peynir gibi şeyler atıcam illaki ağzıma😂