Deletedmom327 Merhaba 30. Haftaya girdim bugüne kadar frei öl çatlak önleyici yağını kullanıyordum .ona rağmen vücudumda kuruma ve pullanmalar kaşıntılar oluştu bugün karnıma baktığımda aynada 7-8 tane kırmızı çatlak oluştuğunu farkettim.malesef ürünün verdiği garanti de boşa çıktı.çatlayacağınız varsa çatlıyorsunuz galiba.😏lierac sipariş ettim hemen umarım bundan sonra çatlak oluşumunu durdurur.frei öl ve lierac kullananlardan fikirlerini bekliyorum
Zehra34 Deletedmom327 34. Haftama giricem frei öl kullanıyorum hiç çatlağım olmadı daha sanırım ırsi biraz bu çatlak konusu
Zehra1994 Deletedmom327 Çatladım ve mutluyum canım evladımın izleri 😇 hindistan cevizi yağı kullandım aza indirgedi diyebilirim
Sumeyye_g Deletedmom327 bende kullandım onları başlasa kullandım ama maalesef 32 sen sonra bende çatlamaya başladım karnımda aşırı olmamada alt kısımlarda basenlerde yanlarda çok var yani bünye mesele si bizim gibi bazen işe yaramıyor maalesef çatlıyoruz
Deletedmom327 Manyakcadl içeriğinin iyi olduğunu muhendisinoğlu sayfasından öğrenip aldığım çatlak önleyici yağ.malesef garanti vermesine tağmen deli gibi çatlıyorum daha 30. Haftaya yeni girdim 1 haftadır kırmızı kırmızı çatlıyorum malesef 😏
Ngnsrc Hindistan cevizi yagı, ve her duşta bebe yağı da kullanmanı tavsiye ederim, aynı zamanda lierac da kullanıyorum, herseyi kullanabiliriz bence 😉
Deletedmom327 Ngnsrc bende bebek yağı ve Hindistan çevizi yağını da takviye olarak diğer bölgelere de uyguluyorum ama lierac I yeni sipariş ettim trendyoldan malesef sahte olduğunu düşünüyorum sen nerden aldın canım?
04052016mh Ngnsrc duşta nasıl kullanıyorsun acaba bebe yağını ben aldım ama gün içinde aklıma gelirse veya gece yatmadan sürüyorum internette de duşta diyordu ama sudan dolayı kalıyor mu vücutta
Deletedmom327 Idilsmom inşallah bundan sonra da olmaz kullanmadığım şey kalmadı sanırım ama olacağı varsa oluyor herhalde
Deletedmom327 Zehra1994 bende mutlu olmak istiyorum ama beni aynı zamanda mutsuz da ediyor malesef 😏😏
Raziye26 33+3 haftalığım 20. haftadan itibaren hindistan cevizi yağı kullandım hiç çatlak olmadı. Ama çatlağın vücut ile ilgisi olduğu söyleniyor
Deletedmom327 Zeynepcebi lierac I nereden aldınız acaba? Ben trendyoldan getirttirdim ve sahte olduğunu düşünüyorum bilginiz var mı acaba?üzerinde skt yok ve kutusuz şekilde elime ulaştı
Sumeyye_g Deletedmom327 inşallah çoğalmaz hala sürüyorum belki durur diye ama banamısın demiyor zayıflamak istiyorum 😂
Zeynepcebi Deletedmom327 Eczaneden temin ettim keske internetten almasaydın kutusuz gelmiş çünkü sakıncalı olabilr kullanma bence içeriğini bilmiyoruz sonucta
Papillon Deletedmom327 ben de trendyoldan aldım ancak kutulu bir şekilde ulaştı elime. Bu konuda aldığınız firmayla iletişime geçmenizde fayda var
Ngnsrc Deletedmom327 ben n11.com dan aldım 400 ml baya uygun bir fiyata, kapalı ambalajlı geldi, sahte olduğunu düşünmedim hiç nereden anlayabilirizki hiç bir fikrim yok
semdem1 Deletedmom327 Ben 2 aydır lierac kullanıyorum 6. Ayımdayım şuanda hiç çatlağım yok inşallah olmaz bundan sonra da ✌🏻
Manyakcadl semdem1 Lierac’in jelini bende trendyol dan sip verdim... jel acik kahvemsi bir renk ve biraz pis kokuyor, dogru mu ya bu icerik ben bilemedim🙄🧐