annesininpirensesi Canim cok yaniyo sanki birsey batiriyo icerden sol tarafimda surekli boyle olan varmi
Asl_93 annesininpirensesi kaç haftalıksınız ? Benim de bazen mesaneme baskı yapıyor 🙈 taş gibi oluyor zaten neresi ile itekliyorsa☺️ Elimle ovalayıp konuşuyorum hemen açılıyor 🙏🏼☺️
Merve_kucuk annesininpirensesi 32 haftalığım benimde genelde sağ tarafıma toplanıyor bide göğsümün altına yel girmiş gibi nefes alamıyorum 😄🤦🏻♀️ elimle dürtüyorum kızımı oda geçiyor geri başka yere
damlam_yagmurum Bendede aynı sol tarafta ve kasıkta baya bi hareketli sert tepki veriyo bu ara 25 haftalığım😊
Esmasnkl Benimde aynı şekilde 34. Haftadayiz özellikle sağ göğsümun altında ya elini yada ayağını diriyor resmen :)
Asl_93 annesininpirensesi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🙏🏼☺️ Biz daha küçüğüz 21+2 ama hep sağıma toplanıyor benim de fotoğraf bile çektim 🙈
Poncikveannesi Benimki kaburgamı keşfetti 😂😂inşallah doğuma kadar kaburgacığım sağlam kalır o ayaklar yokmu o ayaklar ite ite kıracak diye korkuyorum acısı ayrı
masalsii annesininpirensesi şuan mideme dogru bacagını yaslamış sanırım öyle acıyorli igne batar gibi orası cekmiyorda kaldı orda öyle yaklasık 20 dakkadır batıyor ☹️