ballilokum Arkadaşlar durumu hiç iyi olmayan birisi var. Yakında doğum yapacak. Kayseride en uygun özel hastane doğum ücretini bilen var mı acaba? Bana aldığınız fiyatları söyleseniz ona göre bişeyler yapmaya çalışacağız
Canacan Dünyam hastanesine gidiyorum ben doktorum 2300 TL dedi doğum ücretine ama sezeryan fiyatını sormadım
Annesininbali38 Canacan sezaryen ve normal doğum ücretleri fark etmiyor hepsi her yerde aynı olur diye biliyorum
ballilokum Canacan Annesininbali38 1prens1prensesannesi_ Minik-mucizem123 kızlar çok teşekkür ederim. Bugün doğum yaptı bahsettiğim kişi hümada . 2200 almışlar
Aybukenur Feridearslantas1 bende fakülteye gidiyorum. Son günlerde hiç gittiniz mi koronadan dolayı randevular da iptal olma falan varmı biliyomusunuz.🤗
Feridearslantas1 Aybukenur Evet normal muayene etmiyorlar randevulularada bakmiyorlar sadece suyu gelene kanamasi olana sancisi olana bakiyorlar dogumu yaklasanlara yani
Aybukenur Hll3840mhmt normal muayeneye gidiyorum doktor belli olmuyor iki ayda bir değişiyor doktorlar en son Serhan kütük e muayene olmuştum çok iyi bı doktor ilk doğumumda da o nobetciydi o girmişti dogumuma
Hll3840mhmt Aybukenur hmm anladım ben 2 numaralı odaya gitmiştim bi defa erkek bi doktor vardı hiç memnun kalmadım sonra da gitmedim zaten
Aybukenur Feridearslantas1 hmm anladım canım pazartesi gününe ayrıntılı ultrason randevusu vermişlerdi o yüzden merak ettim
Feridearslantas1 Aybukenur Valla canm 2 hafta once randevum vardi gittim cok kisiyi almadilar ilk siralardagdim muayene olabildim ama bizden sonra gelen hic bir randevuluyu almadilar virusten dolayi simdi aliyorlarmi hic bi fikrim yok ama doktor bana sancin kanaman suyun gelmesse gelme dedi kontrole nolcak bilmiyorum
Feridearslantas1 Aybukenur Arayip ogrene bilirsiniz ben gitmeden once esim arqdi randevululara bakiyoruz demisti simdi de bi sey derler heralde
Aybukenur Feridearslantas1 bende 12 gün önce gittim üçlü test sonucum vardı onu gosterdim ayrintiliya randevuyu verdi 30 Mart’ta gel dedi ama Corona virüsü açıklaması bir gün önce yapılmıştı doktor bana hiç gelme falan demedi eşimde gitme diyor ama ayrıntılı ultrason olunca gitmek istiyordum.
Aybukenur Feridearslantas1 sen en son gittiğinde hangi doktora muayene oldun yada hangi odada muayene oldun
Feridearslantas1 Aybukenur Valla canm benim dogumum yaklasti ams gelme dedi doktor arayip ogrenebilirsiniz randevululara bakilip bakilmadigini
Feridearslantas1 Aybukenur Ben surekli 1 ci odaya giriyorum surekli doktor deisiyor yani surekli deistigi icin ismini bilmiyorum😊