Besengil Seramsera etmiyorsa kucagın da odaları gezdir tek elinle pışpış yap Bi yandan. Bizim ki orjinal su sesinde uyurdu
MelikeEmre_ Seramsera happy kids uygulamasınî indirirsen orda dogum yapan anneler var Onlardan da destek alabilirsin istersen 😊
Oykutoskuzey Seramsera adaçayı yağı kullan bebise sende rezene iç hergun yada kimyon çayı iç canım geçer 3 ay sonra diren 😊 birde gaz damlası var onu kullan adını verebiliyor muyuz burada acaba damlanin
NaimeYilmaz Beyaz gürültü, fön makinesi sesi, pışpış, süpürge sesi... Kundak, kolik saatlerinde ılık suyun içinde tutmak, beslenme aralığına 2-3 saat koymak, gazını tamamen çıkarmak, gaz damlasının saatini geçirmemek... Bunlarla daha rahat olabilirsiniz.🙏
Besengil Seramsera her kolik farklı cnm bulman lazım deneyip aklına ne geliyorsa bizim YouTube den açıyorduk su sesi yok illa orjinal olacak ve pışpışlanqcak
NaimeYilmaz Seramsera Kolik bebeğin ağlama saatleri belli olur genelde. O saatlere girmeden önce suya koyup güzel bir masaj yaparsanız rahatlar.
Seramsera Oykutoskuzey metsil kullanıyorum iki damla sabah öğlen akşam yanındada aguline sadece bunlar aynı andamı kullanılıyor yoksa ara koymakmı lazım onu dr soramadım stresten siz nasıl kullandınız
Oykutoskuzey Seramsera ben sabah birini akşam diğerini şeklinde kullandım. 1 hafta ara verdim. Sonra tekrar başladım ki etkisini göstersin diye çünkü devamlı hergun verirseniz vücut alışır ve etkisini göstermez. Karnına acı elma yağı ve ayak altına sur göbek deliğinin 2 parmak altına tam karnına göbek deliğine degirme keskin kokusu falan zaten yakmasin minigi adaçayı yağı olarakta geçiyor