Dereninannesi 28 haftalığım ve bu gün bebeğim çok oynuyor ama ben çok oynamasından dolayı endişeleniyorum bu durumu yaşayan varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim 😯😯😯
PnarOuzKahveci Dereninannesi endişelenme çümki giderek artacak sonra son haftalra doğru sıkıştığı için azalacak
Elisam Dereninannesi buna sevinin. Cok hareket etmesi endiselenecek bir sey degil aksine sevinilecek bir sey. Bu demektirki, keyfi yerinde, suyu yeterli, beslenmesi iyi, kan akimi iyi👍🏻
Duygu Dereninannesi 28+3 canım benimde bebeğin en hareketli olduğu dönemdeyiz endişelenme tadını çıkar zira son zamanlarda yeri daralacağı için hareketi kısıtlanacak
1PrensAnnesi Dereninannesi çok normal hareketli güçlü zamanlarını yer rahatken kullanıyo☺☺ Birkaç haftaya yer küçülecek sadece dönüşler yaşanacak💙
PnarOuzKahveci Dereninannesi memnun oldum 😊 benimki 27 den itibaren uçuşa geşçti 32 deyim sırtüstü veya yan yattıgımda geriye doğru yaslandığımda çıldırıyor 😀 bir kaç hafta sonra sadece tekme hissedersin dedi doktor şuan en hareketli zamanlarıymş
Dereninannesi Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız Allah da sizin içinizi ferahlatsın inşallah 😊😊😊
Ozlenenclk Dereninannesi o haftalarda benimde öleydi. Canım 29 dan sonra yeri daralıyo herhalde az kıpırdıyo