Busraaaaaxxx Hanımlar kapı susu hastane cikisi vb şeyleri kaçıncı haftada yaptırdınız 28. Haftanın içindeyim sizce henüz erken mi yoksa yaptirmalimiyim ?
_defnee Busraaaaaxxx Ben yaptırdım 36 haftalığım yetişmeyecek Doğuma. Önce sipariş vermediğime pişman oldum. Erken doğum riski oluştu.
Momdilay Busraaaaaxxx 36+5’iz 10 gün önce elime ulaştı siparişi verdikten iki hafta sonra geldi,yani sipariş ve gelme süresini de ekleyin ona göre geç kalmayın bence
nazldemr Busraaaaaxxx cinsiyeti öğrenir öğrenmez yaptırmıştım iyiki de erken yapmışım herşeyi 33 haftalık erken doğum yaptım
Busraaaaaxxx _defnee çok üzüldüm inşallah yetişir yavrumda sağlıkla zamanında gelir erken yaptırmak daha mantıklı yani
_defnee Busraaaaaxxx evet cinsiyet isim kesinse erkenden yaptırın. Aminn inşallah çok teşekkür ederim 🙏
Busraaaaaxxx nazldemr o halde erken davranmak en mantıklısı bebeklerin ne zaman geleceği belli olmuyor
DenizEliz Busraaaaaxxx 24. Haftamda yaptırdım şuan 28 haftalığım canım bence yaptırmalısın 15 gündE hazırlanıyor zaten
Sedatadik Busraaaaaxxx kapı süsüm kaldı onuda arkadasım ben yaptırcam elim sıkışık biraz bekle dedi ama bekleyemem 38 haftalık olduk kendim yaptırcam artık bidaha sormak da ayıp olur