emineumut17 Hanımlar merhaba adetim 11 gün gecikti test yaptım gayet görülebilir şekilde çizgi çıktı yarım hastaneye gidiicez nasipse .İlk hamileliğim olucak inşallah bebeğin be kadarlık olduğunu nasıl hesaplıyor yani 6+1 mesela ??
[silindi] emineumut17 dr ultrasonla hesapliyor canim son adetin ilk gününden hesaplaniyor ama bazen geeiden gelir bazen ilerden gider benim son adete göre 10 haftalık ama ultrasonda 8 böyle işte dr bilir yarın sor hayırlı olsun 🙋☺️😘💜💜💜
deletedmom259 emineumut17 hesaplamada son adet tarihinden itibaren oluyor. 11 gün gecıktıyse 1+4 oluyor.
busrasahinn emineumut17 son adetinin ilk gününe göre hesaplanır canım hayırlı olsun inşallah kucağına almayı nasip etsin ☺️
fatmuhkes deletedmom259 1+4 olmaz canım 5+4 olabilir. Son adet olduğun günden itibaren sayılır. Mesela benim son adetim 30 temmuzdu 32+0ım şuanda.
fatmuhkes emineumut17 5-6 haftada kesenin görünmesi lazımdır belki kalp atışını renkli gösterebilir 7-8de de kalp atışını duymak gerekir. Ama 10. Haftaya kadar da beklenebilir 🤗
[silindi] emineumut17 vallahi bence 4 haftalik gözüküyor çünkü ben 4 haftalıkken kesem o kadar küçüktüki bir gün önce gitsem gözükmezdi sanki 🤗