Sermina Mervetrmn her bebek farkli olabilir doktorunuz normal dediyse normal dir doktorlar genelde karsilastirmayi dogru bulmuyorlar kendi doktorum en azindan boyle dedi canim
CananAkdag Mervetrmn valla bence süper benim 25+3 de 812 gramdı canım doktor normal dedi sana normal demedi mi
Mervetrmn Doktorum ayına göre bebeğinin kilosu biraz fazla şeker testi yapalım dedi bugün yaptırdım yarın belli oluyocak inşallah birşey çıkmaz
CananAkdag Mervetrmn işte benden ondan dedim acaba şeker mi var allah korusunda o zaman bebek hızlı kilo alıyormuş inşallah çıkmaz canım
Minnosminnak Mervetrmn az mı diye soruyosaniz güzel kilosu ben oğlumu 4.400 doğurdum kızımı 3.300 falan smdi yine hamileyim 27 hafta yım 700 800 grm arası kilo
Mervetrmn Benim haftalarımda çocuğun kilosunun 600 civarı olması gerekiyo benimki sınırda şuan bugün çıktı sonuçlarım dua edin
Minnosminnak Mervetrmn ayyyy çok sevindim ya kilolu olsun zaten daha iyi çabuk toparlar kurban olduğum
Mervetrmn Arkadaşlar açlık şekerim yüksek çıktı dahiliye ye yönlendirdi sonra tekrar bakıcaz kilosuna duruma göre diyet dedi doktor😞