Irmak Pinarsuleyman 31+4 benimde normal haklısın biz bilemeyiz ne zaman geleceğini Rabbim bilir dr. diyimiyle 24 ocak neyse sağlıkla huzurla tek sancıda yavrunu kucağına alırsın inş 🤱🤰🏼😍
Feridealbayrak Minamom neredeyse hazır benimki canım birtek benim pijamalar kaldı kızımın kıyafetleri tamam👍😍
Minamom Feridealbayrak benim de kizimin kiyafetleri hazir dolabinda suan 6 takim hazirladim benim gecelik takimim ve hastane cikis kiyafetim hazir cantalamadim daha sigacak mi hic bilmiyorum kis bebegi battaniyesiydi falan ... kendime de hirka alacagim dogumdan sonra usursem diye
bsravzgc Feridealbayrak Allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah zaman daralıyor korku heyecan biarada ☺
Durukayra Pinarsuleymansatış yapiyor olsaydım yardımcı olurdum ama satış yapmiyorum internetten bi araştırın isterseniz belki bulabilirsiniz
Feridealbayrak Ya kız bebişleri erken gelir diyorlar doktor 12 ocak diyo ama o zaman 40 haftalık olmuş oluyo bence 38 de doğar öyle değilmi kızlar
Ozlenenclk Feridealbayrak 35 den sonra bekle canım kızlar biraz canavar oluyo benimki 26+6 da doğdu 😂😂 gerçi bu daha dayanıklı çıktı 32 deyiz şuan ben heran bekliyorum
Ozlenenclk Feridealbayrak öle deme allah korusun köveze girerse çok zor olur senşn içinde onun içinde inşallah sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına