Yeyy ElifErdoanSarolu peki cokk tesekkur ederm cevaplar icin biraz fazlaca soru sorms olabilirm kusura bakma canm 😥 renkli ultrasonla ilgili bilgi alirsan buraya yaz olur mu ben de bilgi alirsam sana yazarm
ElifErdoanSarolu Yeyy ne demem birbirimize bildiklerimizi aktarmakta fayda var ben dün gittim o nedenle bir kaç hafta gidemem bilgi alabilirseniz bende sevinirim 😊 iyi akşamlar 😊
ozzgee Nsns merhabalar zaman baya geçmiş ama :) bu hastanede doğum yaptınız mı peki ben de suan hamileyim ve sorunlu hamilelik geçiriyorum. Aslında doktorumdan memnunum ama hastanede doğum ücretleri çok yüksek o yüzden arayıştayım..
Ranasare Merhaba ben yeni hamileyim henüz çok fazla kasık, bel ağrım ve iki günde çok olmasada kanamam olmuştu düşük önleyici progestan kullanıyorum henüz güvendiğim bir doktor bulamadım bu konuda beni rahatlatcak bir doktor istiyorum yani neyse onu söylesin üç doktora gittim hep kafamı karıştırdılar riskli durumlar için önerebileceğiniz doktor var mıdır
Kbrckbln Ranasare merhaba gidebilirim dersen pendikde özel remedy hastanesı var orda kadın dogum da Şükran hanım var tavsiye ederim gitmeni neyse direk söylüyor
Silangulenyuzlu Ranasare Riskli gebelerden biri olarak kesinlikle HAKAN GÜRBÜZ’ü öneririm bende 3 doktordan sonra geçte olsa buldum kendisini Küçükyalı Delta Hospital’da internetten Hakan gürbüz diye araştırıp bakabilirsiniz içiniz rahatlar herşeyi dört dörtlük anlatıyor en çok istediğim şey çözümdür bana riskin var evet ama çözümünde var dediğinde gönlümde taht kurmuştu muayeneleri 30 40 dk sürüyor odada A dan Z ye herşeyi soruyor gidin görürsünüz zaten🥰
Cookie_the_pomy Dibidixx Alle Klinik Dr Arzu İlknur Özdemir , bal petek süper destek, normal ve aktif doğumu destekleyen bir hekim iyi ki var. Bebek yoğun bakımının donanımlı olduğu bir cok özel hastanede dış dr olarak hizmet vermekte.