ZorYollardanAsipGelenim 4+4 haftalık hamıleyım 15 dakıkadır sol kasıgımda ıgne batıyo gibi acı oluyo neden olabılır kı yasayan var mı?
Mrvcnn Bende ZorYollardanAsipGelenim bende ilk haftalar öyle hissettim doktora gittim normal olduğunu rahmin genişlediğini yumurtalıkların kaydığını vs vs gibi şeyler söylemişti ama agrı dayanılmıcak gibiyse ve lekelenme yada kanama gibi bişey varsa gitmelisin
EliffHakann ZorYollardanAsipGelenim bence gitsen iyi olur bende yasamistim ve dusuk tehlikesi demisti doktor insallah seninki o sebepten değildir. Her ihtimale karşı git
Melek__28 ZorYollardanAsipGelenim agrın eğer 15 dakikadan fazla sürerse mutlaka git benim doktorum öyle demişti ağrı olması normalmiş ama sürekli ve geçmeyen şiddetli ağrı da hiç beklemeden gel dedi
Alinadire ZorYollardanAsipGelenim bebek yerleşiyorduk kuzum aynı durumu bende yaşıyorum gittim öyle söyledi doktor
ZorYollardanAsipGelenim EliffHakann kasımda bı kurtajım var bebegımın kalbı durduğu ıcın aldılar o z zamanda dusuk tehlıkem vardı ama boyle agrım olmamıştı hiç
EliffHakann ZorYollardanAsipGelenim insallah oyle değildir. Bende ilk bebegim kaybettim erken doğum olmustu bende agri sanci vardi. her ihtimale karşı dedm canım