Esila00011 Merhaba hamişler ben 13+5 oldum haftaya perşembe kontrolüm var cinsiyetimizide haftaya öğreniriz inşallah. Sizlerde durumlar nasıl kaç haftalık oldunuz cinsiyet öğrendinizmi 🧿
Ilaydamyy Esila00011 14+1 öğrenemedim hala belirtilerden + asermeler +mide bulantısı vs. bahsedelim mi biraz
GulcanYvz Esila00011 13+4 olduk bizde ✋🏻Her şey yolunda çok şükür 2 kilo aldım şu ana kadar cinsiyet belli değil
senel Yesmckmk merhabalar bende 13+4 detim benim ıkı gündür kasılmalarım oluyor ara ara. Sizler de de oluyor mu. ? Normal mi bu aylarda endişelendim ben cok, kasıklarım da bi ağırlık sancı oluyor
Yesmckmk Melissssss Allahım sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin 🌸❤️ Bizim ki 11. Haftadan beri gösteriyordu ama emin olduk artık 🥰
Esila00011 Melissssss aynıyız sağlıkla kucağınaza almak nasip etsin inşallah bizde 1 hafta sonra öğreniriz 🥰
3543Zz Kızlar aslında kış bebekleri olacak bizimkiler neler almamız lazım birbirimize bilgi paylaşabilir miyiz çok erken ama ilerleyen zamanlarda yürümek gezmek çok zor olacak bizim için sıcak günler geliyor malesef
Yesmckmk 3543Zz bende çok merak ediyorum gerçekten neyden ne kadar alınmalı aklıma çok takılıyor gereksiz birşey yada çok alıp giydirememekten korkuyorum
Tstnptt 3543Zz valla şimdi kışlıkları kalkarken baya indirimli olacak ben onları takip edip 1-3 3-6 6-9 almayı düşünüyorum bulunduğum şehir eylülde sıcak zıbın bikaç tulum alt üstle ilk ayı atlatabilirim
3543Zz Yesmckmk birde dolap almayı düşünmüyorum büyüyen beşik alıp onun çekmece dolaplarını kullanmayı düşünüyorum evim çok küçük
Yesmckmk 3543Zz bizim ev geniş olduğu için gerçi taşınıcam 3+1 olursa yine odasını yapıcaz ama yapmasak bile benim dolap almam şart çünkü baya kıyafet olacağı şimdiden kesin 😂
3543Zz NzlcnSrhn kimi 11 haftada söylüyormuş kimide riske atmak istemiyor diyorlar o yüzden eger doktorun eminse söyler muhakkak diye düşünüyorum bende 13. Haftamda gitmeyi düşünüyorum hem 2li teste girmiş olurum
3543Zz Yesmckmk o zamana kadar kış geliyo yazlıkları valize doldururum bizim dolaptada yer açılır çözüm üretmeye çalışıcam artık 😂😂
Yesmckmk 3543Zz ay biz neyi ne kadar alıcaz 😂 benim aklım hala orda bi liste çıkarayım diyorum öyleee kalıyorum😂😂😂