Bus_ak18 Kızlar 1 haftadır felaket bulantı kusmam var. Doktor prilam yazdı ama eczacı üstüne yazmamıs kaç tane içmem gerektiğini. İçindeki kağıdı okudum günlük 2 tane peşpeşe ertesi gün 3 tane vs yazıo anlamadım pek. Nasıl almalıyım yardımcı olur musunuz?
Deletedmom137 Bus_ak18 canım gece yatmadan önce iki tane içerek başla gün boyu kusturmayacak seni sabah içersen aşırı uyku yapıyor ve pek etkisi olmuyor
Islim123 Bus_ak18 çok aşırıysa sabah aç karnına iki aksam yatarken iyi normalse aksam uyumadan iki demişti doktorum
Sry Bus_ak18 aylardır bu ilaç olmadan duramıyorum doktorum bana gece yatmadan önce iki tane iç dedi öyle yaptım bı sure sonra akşam bulantılarım devam edince sabah aç karna da al bı tane dedi. Şimdi 26haftadayim sabah aldığımi bıraktım. Bu şekilde deneyerek yap önce gece yatmadan iki tane al zaten reçeteye iki tane yazılmışsa 3tane içince çabuk biter tekrar ilacı alamazsın suresi dolmadan
Duygukc Bus_ak18 bende prilam dr kullanıyorum her akşam yatmadan önce 2 tane gün içinde çok olursa 1 tane daha alabilirsin dedi
Bus_ak18 Deletedmom137 ya ilacı kayın babam aldı reçetede 1 tane yazıyor sabah aç karnına iç dedi. Ama reçetede de gece yatmadan 2 tane yazıyo kafam karıştı 😔
Bus_ak18 Islim123 sabahları aşırı aç kalınca özellikle günde 3 4 kez oluyo. Peşpeşe mi 2 tane içmem gerekir
Deletedmom137 Bus_ak18 bana doktorum gece iki tane dedi hiç bişey olmaz dene sabaha dua edersin ilacı bulana çoğu kişide öyle kullanıyor zaten hiç endişe etme ilaç bile sayılmıyormuş organık😊
Bus_ak18 Deletedmom137 anladım canım ilk gün sabah deneyim baktım geçmiyo senin dediğin gibi yaparım. Umarım faydası olur yemek yemeyi özledim😔
Deletedmom137 Bus_ak18 kuzum biliyorum ben uzun zamandırda öyle kullanıyorum bi problem olsa önermem zaten
Kkubu80 Gece yatmadan önce arka arkaya 2 tane iç ertesi günün huzurlu geçer :) benim doktorumda öyle demişti çünkü diğer türlü sabah içersen ilaç uyku yapıyor kafani kaldiramiyorsun Bus_ak18
1serapguneyli Bus_ak18 gece yatmadan önce 2veya 3 tane, sabah uyanınca da kahvaltıdan sonra falan 1 tane iç, ben öyle yapıyorum anca kesiyor kusmamı 😊
Bus_ak18 1serapguneyli ilacın içindeki kağıtta da ilk gece 2 yazıyo ama doktorun yazdıgı reçeteyi anlamadım pek atsam bakar mısınız?
tugce0606 Bus_ak18 başkalarında işe yarayan ama bende o haftalarda hiçbir halta yaramayan ilaç 😜 kuzum normalde 1 tane günlük ama çok kusmanın olduğu zamanlarda geceden iki tane peş peşe iç doktor tanıdığımız yani ben o şekilde yaptığım halde işe yaramadı bikac seferden sonrada ben bıraktım inşallah sende yarar🌺🌺
Bus_ak18 tugce0606 ay inşallah canım ya ekmek aş yiyemiyorum canım hiçbirsey istemiyor afedersin öğürmekten bina ayağa kalkıyo😔
tugce0606 Bus_ak18 doğru bitanem inşallah gececek bende ağlardım gece uykudan uyandıran kusmalarım vardı lavabo başında ağlardım ama az kalmış bak 13 de şak diye kesildi benim 😘😘
1serapguneyli Bus_ak18 doktor bana da günde 1 tane al falan dedi ama günde 4 taneye kadar alabiliyorsun için rahat olsun Bi zararı olmuyor 😊