mlsmrtgll Derya-zer27 ben zaten olduğunu düşünüyorum açıkçası fakat söylenmiyor bu koşullarda olmama ihtimali yok Türkiye’den çıkan uçaklarda tespit edilme başlandı Kıbrıs ABD İtalya uçağı hepsinde gidenlerde vardı ve sonuç olarak Türkiye’den gittiler
ZeynepAksoy Derya-zer27 Okulların tedbir amaçlı tatil edileceği konuşuluyor artk. Sınırda her an bir vakaya rastlanabilir allah korusun. Dikkat etmek gerek her an tedbirli olmak gerek .
11bsb Derya-zer27 bence çoktan geldi de söylemiyorlar panik ortamı olmaması adına. Hayırlısı artık. Benim de 20 sinde doğum planım var ancak doktorum hafta başı yurtdisina tatile gidip gelecekmiş. O gitmeden doğumu yapsam mi diye düşünmeye basladim. 🤦♀️ neden gidiyor ki yaa
Nurcihan34 Sağlık bakanlığı milli eğitim bakaniyla görüşeceğini soyeldi tedbir amaclı diyorlar ama gerçekten onlarda tutuştu artık ciddiyetin farkindalar
Nilayilhan Derya-zer27 bence çoktan geldi ama söylemiyorlar keşke saklamasalar insanları bilinçlendirselerde biraz önüne geçebilsek heryere yayıldı Türkiye’yi neden es geçsin...
_HB_ Benımde son 1 ayım, daha sık kontrollerim var. Devamlı hastaneye git gel yapmam lazım, oğlumda var 4 yaşında 😣 cok dikkat etmemiz lazım
Mickeylover Öğretmenim ve çok korkuyorum çünkü okullarda çok hızlı yayılıyor 😕 biraz da evhamlı bir yapım var dua ediyorum okullar tatil edilsin 🙏🏻😔 özel sektörde rapor da alınmıyor kolay kolay. Dua edelim hamilelerin duası kabul olur 🙏🏻😔
Bus_ak18 Derya-zer27 pazartesi muayeneye gittiğimde asistan heryeri dezenfektanla siliyodu hastalarada teker teker girin nefes nefese olmayın salgın var bilmiyo musunuz bayanlar dedi baya tedirgindi ister istemez insan korkuyor. Sürekli dısarda olan biri değilim ama bebek için hastaneye gitmeye korkar olduk. Rabbim korusun😔