KbraSever Kızlar merhaba 29 haftalık gebeyim sabahtan beri göğsümün altında kaburgalarımınorda iğne batması gibi bi ağrı var Hale’n geçmedi benle aynı durumu yaşayan var mı yarın kontrolüm var acile gitmelimiyim
Kubra37 KbraSever ben kendim yaşadığım şuydu bebek ayağını vs oraya soka soka sağolsun kaburgalarımı iyice ezdi acayip ağrı oluyordu dediğiniz gibi yatınca yada dik konumdayken sıkıntı olmuyordu bundan da kaynaklı olabilir 😊
Minnosunannesi KbraSever benimde var 32. Haftadayım. Ama oğlumun ayağı hep kaburgamın oralarda ondandır diye düşünüp doktora hiç söylemedim
Sara KbraSever Ben yasadim.Ya aglamak Durumuna gelmisdim agridan.Sukur simdi duzeldim.Annem diyoki cocuk agrilasdikca dahada agrilar olcak 😔Doktorumda oyle soyledi
klebsiella Kesinlikle bende. Sadece ayaga kalkinca geciyo. Yatinca geciyo ve otururken var. Bugun cok siddetliydi resmen oturup agladim. Doktor bobrekten sephelendi ultrason ve idrar tahlili verdim sikintimiz yok gogus hastaliklarina da gitmemclazimmis 🙁
KbraSever klebsiella kaç haftalıksın canım bebeğime iyimi omu merak ediyorum korkuyorum bişey olcak diye
MuratZeynepDiner klebsiella aynı ağrı bendede var☺oturunca uzanınca sorun yok ama ayaktayken dayanamıyorum doktora gittim bişey yok dedi ama nie oluyor anlamdm size doktor birşey söyledimi
senaozkaymak Bende çok yaşıyorum bunu elimle orayı bastırınca da damar atması gibi atıyor doktora gidince sorucam inşallah bende bi sıkıntı olduğundan değildir umarım
Pinaryyim KIZlar o agrı bndede var esneyince nefes alınca bile canım yanıyo magnezyumla hafifledi agrım şuan cok nadir oluyo
KbraSever Kilo alımına mı bağlı acaba ben hamile kaldığımda çok zayıftım 50 kiloydum 13 kilo aldım o da zorluyo olabilir yarın öğrenip hepimizde haber edicem
Rainbabyyyyyy Bende 28+2 deyim kızlar bende de aynı problem var rahim büyüdükçe oluşan baskıdan dolayı olduğunu öğrendim yani minikler geliştikçe büyüdükçe baskı yapıyor sabredicez birazcık meleklerimiz için 💕
klebsiella MuratZeynepDiner bobrekten suphelendik ultrason cektirdim ama bir sey cikmadi cok sukur gogus hastaliklari uzmanina gitmemi onerdi aa bu kaburga sorunuu yasayan o kadar cok ki. Rahim buyudugu icin baski yapiyormus kaburgalara daha 24. Haftadayim 16 hafta boyle surerse yandim 😣
MuratZeynepDiner klebsiella bende 25 haftamdan bu yana çekıyorum 28 olduk umarım doğuma kadar böyle olmaz.cuma kontrolm var o zaman sorcam umarım bir çaresi vardır
klebsiella MuratZeynepDiner benimde tam tersi oturamiyorum cok ilginc ya bu yuzden calisirken bazen ayaga kalkiyorum bu gidisle.erken izne bile ayrilabirim oturamadigi icin 🙁 ama agrim o kadar cok oluyor ki oturup resmen agladim bu agri icin. Insallah gecer. Aslinda pilates hareketleri ile belki gecebilirim ama tehlikeye atmak istemiyorum.
MuratZeynepDiner klebsiella bende oturamıyorm uzandgm zamaanda mutlaka oraya yastık koymam gerekıo onun dısında hep ağrıyor.en kötüsü buymus cuma doktoruma sorcam eğer işe yarar birşey söylerse sanada yazarım