kitapkurdu Beyzanur1995 ben de o haftamda post açmıştım. Çok korkmuştum ama normalmiş. 1-2gğn sürdü sonra geçti çok şükür. Şimdi 31 olduk çok şükür ağrım falan yok. Dinlenince geçiyorsa korkma demişti doktorum
Mom46 Bnde aynı haftadayım canım İnan 2 gündür karın ağrısıyla uyanıyorum birde ayıptır söylemesi ishalim çok kötü bir ağrı ya😫
Beyzanur1995 Mom46 Senin ki ishalden kaynaklanıyor olabilir canım. Acaba yalancı sancılar mı başlıyor ki
Beyzanur1995 kitapkurdu Aynen dinlenince geçiyor ayağa kalkınca hissediyorum ağrıyı. bugün çamaşır sepeti baya ağırdı kaldırmış bulundum ondan olmuş olabilir mi
kitapkurdu Beyzanur1995 çok yüklenmişsin olabilir. Ayaklarını Yukarı kaldırıp biraz dinlen. Baktım geçmiyor doktora git
Sry Beyzanur1995 erken doğum riskim var benim o yüzden çok korkuyorum normal mi değil mi değil mi bilmiyorum hamilelerin sıradan yaşadığı ağrılar belki ama.beni korkutuyor bebek toplanıyor bazıları normal herkeste olur diyo bazıları kasılmalar başlamış diyor
Beyzanur1995 Sry Rabbim sagliklicak kucagimiza almayı nasip etsin inşalalh zamanında gelirler sağlıklı sihhatli
Busra2008 Bendr 29 +5 deyım benim bu hafta ağrılarım oldu hatta bugun de bebeğimin hareketlerınu doğru duzgun hıssedemedım
Busra2008 Beyzanur1995 ozaman gıtmıstım sıkıntı yok demişti bugubde oyle oldu gıtmedım daha ama sabaha olmazsa gidicem