Maviss35 Merhaba kizlar ilk Dogumum normaldi bu sezeryan oldu mecburi:) 9 mart ptesi sezeryan tarihimdi son günüm dışarı cikayim dedim gittim kuaföre gezdim geldim eve hafif hafif Sancilarim vardi takmadım sonra takip etmeye başladığımda 10 dakkada bir düzenli sancimin geldiğini farkettim gece saat 1 de koştuk hastaneye icabci doktor ordaydı doktoruma ulaşamadık en acisida bu oldu 😫 açılmama baktı 3 cm nstde Sancilarim 160 170 acil sezeryana almamız lazım dedi eşimle kavga ettiler parayı peşin istedi ameliyattan önce ve de bin tl bize fazla fiyat verdi acil olduğu icin halbuki bütün ameliyat ekibi hastanedeydi acilin zaten doktoruma ulaşamamışlardi normalde kart geçen hastane o gece kartla kabul etmedi ödemeyi. Bizimde paramız hesaptaydi çekmemiştik daha sabah giderken cekcektik. Sonra annem ve eşim doktorla kavga ettiler ambulans cagirdik hemen gittik kadın doguma Kadın doğum da Normal doguma alcaz diyince ben izin vermedim çünkü genital uçuk tasiyicisiyim bebegim zarar görebilirdi en son ilk oglumdaki doktoru aradim mecburi durumu anlattı eşim sağolsun hemen çalıştığı hastaneye gittik açılmama baktı nst ye baktı 15 dakika içinde hemen beni sezeryana hazırladılar ve hemen ameliyata aldi gece 3.20 gece spinal sezeryanla kızım dünyaya gözlerini açtı:) sezeryan dan korkmayın normal dogum yapmış biri olarak söylüyorum benim ilk Dogumum cok zordu belki o yüzden ama sezeryan bana daha kolay geldi belden iğne vurulurken hic acımadı sadece rahat olun hic kendimi kasmadım doktor ne dediyse yaptimki bir kerede vurdu iğneyi sadece Sezeryandan sonra ilk ayağa kalkmak zorladı biraz simdi daha iyiyim kızımla ilgilenebiliyorum en azından. Hastane seçimi ve doktor seçiminin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamış oldum ki allah razı olsun oglumun doktorundan kimse gecenin 2 bucugunda takip etmediği bi hasta icin kalkıp gelmez bence :) 9 ay o hastaneye para yedirdigime yanıyorum hakkımı asla helal etmiyorum zaten şikayetçi de olucam en kısa zamanda
anneadayi_ Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah 🙏3 cm açıklık varken neden acil sezeryana almak istedi doktor anlamadim ilk doğumda normal olmuşken , bide 9ay takibi yapan doktora nasıl ulasamadinoznicret odememismiydiniz dogumnicin paket ücreti yani