Nehiriklim 5+2 gebeyim, doktorumun istediği testleri bugün yaptırdık ve sonuçları telefonumdan gördüm. TSH 1.41 SERBEST T4 : 7,89 Ben anlayamadım ama doktorada cumartesi gideceğim, anormallik mi var sizce?
Angel2 Nehiriklim benimde tsh 00.0050 t4 normeldi ama t3 e bakildi o 6.20 cikti bugun arastirma hastanesi endokrin bölümüne sevkim yapıldi nolcak bilmiyorum 14 haftalik ikizzlere hamileyim
Nehiriklim ElifOncul evett bende oyle dusundum ama gebeliktw normal de diyen olmus interneette bilemedim
Angel2 Nehiriklim normel degil ihamel etme ben gunlerdir hastenelerde dolaniyorum yarinda endokrin bolumene gidecegim
BeyzaYildiz Tsh 4yuksek canim ilaç kullaniyorsan mg yükseltir ve düzenlenir hamilelikte güzel devam eder inşallah 🙏
cdirge Tsh gayet iyi ama T4 yüksek, tiroidiniz fazla çalışıyor gibi ama hamilelikten de yükselebiliyor. Bir dahiliye ya da endoktrinoloji uzmanına gösterseniz iyi olur.
Meryemclskn Benmde tsh yüksek geliyor ilk aylardan beri levetron kullanıyorum. Gebelikten kaynaklı oluyor.T3-4 değerimde değişiklik olmamıştı.