Karaaslan11 Merhaba kızlar 25 haftalık olupta doktoru magnezyum ve vitamin vermeyen var mı benim gibi??
Seymasezer Karaaslan11 bana 36. Haftama kadar vermedi yani kendi kendine sana magnezyum verim demedi. Mal gibi bacak krampları çektim o haftaya kadar. Doktora söyledim artk kramp çok oluyor diye bide sırtım çok ağrıyor diye. O zaman magnezyum yazım dedi 2 haftadır kullanıyorm allaha sükür azaldı ağrılarım
Yesim_Ikra Elifffo Bana da vermedi canım 37.haftamdayım. Kötü olursan veririm dedi geçen hafta bacağım kasılınca verdi düşün. Söyle istersen doktoruna verir
Naciye1303 Haftada folik asiti bıraktıktan sonra demir ve magnezyuma başlamıştım şu an 23+2 çok şükür ağrım falan olmuyor şiddetli bi şekilde
Milagros 19 haftaligim şuan geçen hafta başladılar. Ağrıdan duramıyorum dedim ilk parol verdi sonraki hafta magnezyum kalsiyum verdi ama ağrılar hala devam ediyor. Ne zaman etki eder bilen varmi😭
[silindi] Milagros canım en az bir hafta düzenli kullanınca işe yarıyo magnezyum bende migren için istemiştim bir hafta sonra ağrılarım hafifledi
Pelo_00 Karaaslan11 benim koluma bacağıma çok kramp giriyordu doktoruma söylediğimde hemen magnezyum ve kalsiyum yazdı fakat şuan haftasını hatırlayamıyorum
Ceydaackgz Karaaslan11 ben hamile kaldığım gibi başlattı doktorum sonuna kadar içiceksin dedi.. 20 haftalık oldum devam ediyorum doğuma kadr içicem.. kramplar ağrılar hiç birşeyim yok elhamdulillah İnşaAllah da olmaz
Karaaslan11 Ceydaackgz maşallah ne güzel bende doktoruma mesaj atsam çünkü kontrole çok var yazar mı banada acaba
Semaalkan Karaaslan11 Banada vermedi kuzum ama benimde çok fazla belim ağrıyor bende 15 haftama girdim sayılır hiç bişey demedi