Pinar_93 Esmaebru34 doktor dedi canım soldan da yumurtlamışım hatta . Benim hamileliğim kötü geçmedi mide bulantım yoktu herkes erkek belirtileri diyordu ama kızım olacak Allah’ın izniyle 🙏 30. Haftamıza geldik hakkımızda hayırlısı . Sizin içinde inşallah 💕
Dilarasavull44 Esmaebru34 ben ilk keseyi görmeye gittiğimde doktor kese sağda ve sağda olunca erkek oluyo demisti ama doktor bizim tanıdık yani başka doktor olsa öyle demez şimdi 21 haftalik hamileyim ve oğlum olucak allahın izniyle dediği doğru cıktı ama ben yine inanmıyorum öyle şeylere
Esmaebru34 Dilarasavull44 yaa benımde cevremdeki insanların sap kasıgı fln ağrırmıs hep kız oldu solda olanlarda erkek bugün 6. Haftamda kalp atısını duydum bebek sağda dedi doktor ve kalp atısı çoo yavastı böyle olması bi sorun mu
mervekrkkc Esmaebru34 valla benim hep soldaydi Karnim sivriydi Asagidaydi Mide bulantim olmadi Yuzumde parlaklik saclarimda parilti oldu Herkes ama herkes erkek dedi Allahin izniyle guzeller guzeli bir kizim olcak Saglikla gelsin belirtiler bunyeye gore degisiyor
Gul-08 Esmaebru34 benim de şimdiki kız ve hep sağ tarafta, aşağıda oğlum daha yukarıdaydı oturmakta bile zorlanırdım, nefes alamazdım.Bir de oğlum da canım hep tatlı çekiyordu, şimdi hep ekşi😊
Tumurcuq Esmaebru34 evet ilk 4 ay falan solda oldu sonra buyudukce zaten her yerde oluyor...basqaa kusmam falan hic olmadi ....tavuk et balik tikisdim 6 aya kadar yimedim...yidiyim en cok haşlanmş patates oldu..tuzlu ekşi şeyler yidim 5 ay gibi...aklma gelen bunlar şimdilik
Gul-08 Esmaebru34 oğlum hep sağda değildi, 5. aydan sonra daha çok oturmakta zorlanıyordum yukarıdaydı hatta kaburgalarımı ağrıtıyordu ama kızım çok aşağıda yürümekte zorlanıyorum Şu an 6. aydayım daha yeni yukarılarda hissetmeye başladım.
Dilarasavull44 Esmaebru34 inşallah biseyi yoktur doktorunuza sorsaydınız keşke siz kızmı erkek mi hissediyosunuz annenin hisleride cikiyo çünkü ben hep erkek hissediyodum😊
Esmaebru34 Dilarasavull44 başlarda bende hep erkek hiisedyiodum ama sağ kız fln diyince herhalde ondan srtık kıza gönlüm daha çok gidiyo hislerimde
Dilarasavull44 Esmaebru34 bence hiç öyle düşünme kalbin ne hissediyosa odur ben hamile kaldığımdan beri hep erkek hissediyodum çevremdeki herkez erkek diyodu 13 haftada erkek olduğunu öğrendim ve hep soldaydı bebeğim şuan ortada çok oynuyo sola geciyo sağa geliyo 😊
Yeni_anne_ Dilarasavull44 Ne zaman oynamaya başladı peki benim ki hâlâ oynamiyo ben hissetmiyorum yanii😓
Yeni_anne_ Esmaebru34 Vallahi benim erkek ve hep solda ozellikle geceleri kıçını mı dayıyor ne yapıyorsa sol taraf aşırı sert oluyor😅
mavisimm Yeni_anne_ Ben 18. haftada hissetmistim ilk hareketini. Kahvaltidan sonra sirt ustu uzanmistim arka arkaya minik tekmeler yedim. Sonra oturup bi guzel aglamistim, annelik duygusu iste :) ilk gebelikte 18 haftayla-24 hafta arasi hissedilebiliyormus canim.
Dilarasavull44 Yeni_anne_ ben net olarak 19 haftada hissettim şuan 22 olucaz hiç durmuyo dün eşim bile hissetti 😊
mavisimm Esmaebru34 Bana anneannem erkek sagda kiz solda durur biz eskiden oyle anlardik dedi. Benimkide hep sagdaydi oglum olacak insAllah 23 haftalik olduk.