Glsmumul Fulyademet mayisin son haftasi erken gelmezse ☺ 31 'in icindeyiz. Siz kaç haftaliksiniz. Bende çok memnunum funda hanimdan
Fulyademet 24 nisan inş doğumum olucak ilk sezeryen olduğundan buda belli oldu erken gelmezse eğer Glsmumul
Glsmumul Fulyademet çok az kalmış sağ sağlim kucaginiza almak nasıp olsun 😊 ilk sezeryanda funda hanimdamiydi
Fulyademet Glsmumul hayır canım ikinci doğumumu medicalde yapmıştım çiğdem karastı doktorum özel muayene açtığı için ona gitmedim hastaneden ve hemşirelerden memnun kaldığım için medicale devam ettim şansıma funda hanımla başladım devam ediyorum inş sonuda güzel olur
Ertugrulunannesii Kizlar bende özel hastaneye gisiyorum 60 tl muayene ucreti oduyorum 33 haftamdan beri her hafta nst ye cagiriyor ve ücretsiz üstelik artik muayene ücretide almiyor kayseride bi hastaneye gidiyorum bu arafa
Glsmumul Fulyademet anladim canim. Inşallah herşeyden memnun kaliriz da sağ sağlim kucagimiza alırız.
CeylinEsila Gaziantep medical park muayene ücretim 200 tl. Burda her okuduğumda merak ederdim. Bu hafta nst ye girdim ücret almadılar. Şok geçirdim.