Gulay_58 Ylz1655 benim eşimde de varikosel vardı ama ameliyat olacak derece de değildi. Bol bol keçi boynuzu pekmezi yesin kuruyemiş yesin bi de ilişki takvimi var. Adetinin 10. Günü ilk ilişki ve birer gün arayla toplam 4 ilişki önemli
Deletedmom262 Ylz1655 bende hamile kaldım hiçbir kür uygulamadık hatta çocuk olmayacak diye düşünüyorduk. benim bir kızım var am eşimin çocugu yoktu. ikinci evliliğimiz. ilk evliliğinde olmamış zaten. nasip işte
Hadiyye127 Ylz1655 esim benle evlenmeden once olmusdu ameliyyat canim, ama yani sonra sorun olmadi ilk gecedende hamile kaldim
Ylz1655 Gulay_58 canım bızımde sol tarafda 2 ydı doktor ya amelıyat yada tup bebek aşılama dedı bız amelıyatı sectık sımdı havuc suyu ıcırıyorm bıde kecınoynuzu pekmezı ıcıyo ve kecıboynuzunu yıyor
Minikpapatya2013 Benim eşimde çift taraflı varikosel ameliyatı oldu şuan hamileyim 8ay sonra hamile kaldım eşim ilaç kullandı ameliyat sonrası ama devlet karşılamıyor ilacı
Minikpapatya2013 Ylz1655 teşekkür ederim dr promen k önerdi 3 kutu kullandı birde çakşır otu tozunu yedi
Minikpapatya2013 Ylz1655 bizede normal yoldan olma ihtimali %8 dediler tüp bebek yaptırın dediler çok üzüldük çok ağladım araştırdık özelde ameliyat oldu çok şükür hamileyim inşallah sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız üzülmeyin araştırın geç kalmayın.
Ylz1655 Gulay_58 ınsallah canım dualarınzda benıde unutmayın 1.5 senedır ugrasıyoruz devlette eşime test yaptrdk detaylı bakılmadıgı ıcın hep benım ıcın bıseyler kullandık ama bu ay özelde yptrdık ve varıkosel cıktı şok olduk
Deletedmom262 Ylz1655 insallah hayirlisini dile her zaman. Bir de vakti gelmeden olmuyor vardir zamani elbet
Ylz1655 Minikpapatya2013 bende e vıtamını cınko aldım doktorda guclendırıcı verıcem dedı ama ınfex bıde desdaymiydı antıbıyotık ve agrı kesıcı verıcm dedı
Twinksmom Ylz1655 Maalesef biz tüp bebek yaptırdık çok zor dediler mucize illa vardır ama beklemek istemedik
Ylz1655 Minikpapatya2013 ne guzel masallah canım bıze amelıyatsızda bu degerlerle olur 1 tane lazım dedıler ama bızde beklemek ıstemedık saglıklı olsun ılerde sorun olmasın dıye goze aldık
Yaman Bizde tup bebek yaptirdik esimin duzelmedi variskoselden dolayi kalite dusuklugu ve ileri gidis yoktu doktor direk tup bebek dedi ameliyat oldu ama saglik icin oldu
Minikpapatya2013 Ylz1655 promen k yı çok kullanıp hamile kalan var ama geçen sene 250 liraydı şimdi kaç oldu bilmiyorum