miyendizhanim Hiranuuurr ben gördüm 😅 bende öğrendiğimde böyleydi hatta deliriyor muyum demiştim ama benim regle 5-6 gün vardı. Geç döllenme olabilir. Kan testiyle teyit edin inşallah vardır :)
Sxbmd Bende gördüm silik ikinci çizgi inşeAllah vardır 🤲 ben adetime 4 gün kala yaptım hiçbişey çıkmadı,3 gün kala çok silik çıktı,belkide sende geç döllenme olmuş hayırlısı olsun
Hiranuuurr 150_gelartik daha olmadım Canım adet işte korunmasız ilişkim oldu döngü geçti 35 korkum da o bebek yoksa da adetim çok gecikmesin istiyorum 40 tan sonra sıkıntıymış galiba
Nehir08 Canım merhaba bende de böyle çıktı çok silinti ama ovulasyon testin varsa evde onu yap onda daha koyu çıkıyor gebelik varsa
annee27 Hiranuuurr bnm adetten 1 hafta once boyle hayalet cizgi gbi cikmisti adete 2 gun kala koyulasmisti ama adet gunum heralde kopkoyu cikardi ama gerek kalmadi cok sukur kanda ogrendm acaba gec dollenmemi olduki yani bnde boyle cikmisti iki tane arka arkaya yapmistm hatta ısıga tutunca gorulen bi cizgiydi buharlasma olabilirmi diye dusunmustum sonra gun gectikce koyulasti
150_gelartik Hiranuuurr canım ya ben de kürtaj oldugumda 47 gün sonra ilk adetimi görmüştüm. Ben korunmustum. Sen korumamissin büyük ihtimal yeniden gebe kaldin
imrangulll Valla ben gördüm. Bende adetten 1 hafta önce yapmıştım böyle çıkmıştı annem bakıp bakıp emin misin demişti😂 Çok yeni şuan 2-3 güne koyulaşır inşallah
Homesweethome Bende gördüm gönlünüzden geçeni rabbim nasip etsin inşallah🙏 benim adetim 2 gün geçmişti belki bundan bile daha silik çıkmıştı fotoğrafta belli olmuyordu kimyasal oldu ama. sizinki fotoğrafta bile belli umarım vardır 🙏@Hiranuuurr
tugce0606 Hiranuuurr tatlım normalde görmem gördünüz mü diyen kişileri umutlandirmakta istemem ama seninkinde gördüm gibi oldu valla ilk bakınca insallahta vardır hayırlısıyla 🌺
serifee27 Hiranuuurr Hiranuuurr bence var çizgi görüyorum benimde adetime 4 gün kala test yapmaya başladım günden güne hafif hafif koyulaştı ilk belli belirsizdi henüz kan testi vermedim bugün adet günüm olmadım inşallah da olmam 🤲 Rabbim kucağımızı boş bırakmasın hayırlısını nasip etsin inşallah.. ben ilk bebeğimi 16 gün yaşadı kaybettim 6 ay oldu doğum yapalı ilk defa bu ay silik çizgi gördüm ve o kadar eminim ki hamile olduğuma hissediyorum sanki 💕
Hiranuuurr Yaa hepinize çok teşekkür ederim 🥰🥰 Allah razı olsun rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaAllah olmayanlara evlat nasip etsin sağlıklıca olanlara sağ sağlim hayırlı şekilde büyütmeyi nasip etsin yüce mevlam benim hakkımda da en hayırlısını Allah bilir bu çizgiler beni biraz yanıltıyor olabilir mucize de olabilir hepsi rabbimden tevekkül ediyorum sadece varsa da yoksa da mutlaka yarın Allah ın izni ile sizsde haber veririm inşaAllah🥰🥰🥰
_betul_ Hiranuuurr inşallah vardır canım. E-nabızdan bakabilirsin belki çıkmıştır sonuçlar saat kaçta verdin?
Guul Hiranuuurr canim eger cizgiler 5 dakika icinde belirdiyse tebrikler hamilesin ama eger uzerinden cok zaman gectiyse yaniltmis olabilir. 2 gun sonra tekrarla yada direkt kan ver inşallah hamilesindir 🙏🏼🙏🏼
Hiranuuurr Guul hemen çıkıyor çizgiler Canım o konuda şüphem Yokda çok silik olması biraz akıl karıştırıyor 😄
Hiranuuurr _betul_ kız aksilik olacak ya ta dün verdim 😄 bugün çıkmamış gittim doktor yok yarına kaldı anlayacağın
Nuriay Hiranuuurr tabiki canim ben bos boşuna insani umutlandirmayi sevmem hamile kalinca eşime bile soylemeden tam emin oluyorum sonra soyluyorum 2 kez gebe kaldim ikisindede emin olmadan esime soylemedim bikeresinde adet gunumdu bende oylesine 2 tane testim vardi adet olmadim yapayim dedim ama adet de bos bosuna gecikmistir dusundum yaptim baktim bişey yok odama koydum gitdim esimle yemek filan yedim bulasiklari filan yikadim gidib atayim testi dedim bi baktim çok silik okadar beyaz gormustum baktigim an gozume ilişti eşime soyleyemedim cunki kac dakkada çiktigini bilmiyordum 1 2 saat gecmişti baktigimda sabah namazinda ilk idrarla yaptim baktim 4 5 dakikada çıktı o kadar mutluydum ki anlatamam esimi uyandirip ona soyledim uzun sürmedi ama napalım kısmet Rabbim yine nasip eder Rabbim senide sevindiri Kan testin guzel çikar Allahin izniyle
Hiranuuurr Nuriay şimdi ben size bunları yazdım attım ama ben kaç test yaptım daha önce bile anlatamam ya eczaneyi zengin ettim resmen bir ara toplu getirtmeyi bile düşünmedim değil 😊 Şimdi aklım durdu çünkü bir önceki hamileliğimde hemen anında çıkmıştı çizgiler daha belirgin daha koyu bu böyle çıkınca şüphe kaldı ister istemez aklımda Allah ım hepimizi sevindirsin inşaAllah🥰